Kutusundan 4.5 Milyon Dolar çıkan genel müdür kimdir?

Kutusundan 4.5 Milyon Dolar çıkan genel müdür kimdir?

Halk Bankası Genel Müdürü Aslan'ın evindeki ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar çıkması gündeme bomba gibi düştü

Kutusundan 4.5 Milyon Dolar çıkan genel müdür kimdir?
16px
24px
18.12.2013 12:41
ABONE OLgoogle

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evindeki kütüphanede ayakkabı kutuları içinde bulunan 4,5 milyon dolara el konulduğu öğrenildi..

AYAKKABI KUTUSUNDA 4,5 MİLYON DOLAR

Soruşturmada gözaltına alınan banka genel müdürünün evindeki kütüphanede ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar paranın ele geçirildiği öğrenildi

. Banka genel müdürünün eşinin de bir telefon görüşmesinde "Yeşiller geldi" şeklinde ifade kullandığı kaydedildi.

Süleyman Aslan kimdir?

Süleyman Aslan 1970 yılında Osmancık/Çorum'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bankacılık Okulu'nda başladı ve aynı bankada Sermaye Piyasaları Daire Başkanlığı Uzmanı, İstanbul Menkul Kıymetler Şubesi Müdür Yardımcısı ve Bono Tahvil Daire Başkanlığı Bölüm Müdürü olarak görev yaptı.

Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Döviz ve Para Piyasaları Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 17.06.2005-15.07.2011 tarihleri arası Halkbank Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aslan, 15.07.2011 tarihinden itibaren Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görevini sürüyor. Aslan aynı zamanda Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde