Kutadgu, dünyanın en büyük iletişim ağı Worldcom’a katıldı

Kutadgu, dünyanın en büyük iletişim ağı Worldcom’a katıldı

5 kıtada 110 üyesiyle dünyanın en büyük iletişim ağı olan Worldcom, Türkiye'den Kutadgu Danışmanlık'ı üyeliğe kabul etti

Kutadgu, dünyanın en büyük iletişim ağı Worldcom’a katıldı
16px
24px
23.12.2009 08:58
ABONE OLgoogle

Bağımsız iletişim ajanslarını bir araya getiren ve 5 kıtada 110 üyesiyle dünyanın en büyük iletişim ağı olan Worldcom, Türkiye'den Kutadgu Danışmanlık'ı üyeliğe kabul etti. Kutadgu, Worldcom'a kabul edilen tek Türk iletişim şirketi oldu.

1988'de kurulup dünyada 40 ülke'deki 110 üyesi ve 2,136 çalışanı ve 243.5 milyon ABD Doları toplam cirosuyla bağımsız iletişim ajanslarının bir araya geldiği dünyanın en büyük iletişim ağı olarak kabul edilen Worldcom Public Relations Group kısa süre önce gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından Kutadgu Danışmanlığı üyeliğe kabul etti. Kutadgu ile birlikte İsveçli iletişim ajansı Medial Kommunikation da üyeliğe kabul edildi.

“Yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlü bir hale geldik” diyen Worldcom EMEA (Avrupa-Ortadoğy ve Afrika Bölgesi) Başkanı Crispin Manners şunları söyledi: “Türkiye ve İsveç'ten iki yeni üyenin bünyemize katılması bizi gerçekten heyecanlandırdı. İki yeni üyemiz özellikle bu bölgelerde faaliyet gösteren ve üyemiz olan ajanslarla çalışan uluslararası markalar için çok önemli iş ortakları olacak. Gerek yeni ajanslar gerekse Worldcom açısından bu ortaklığın pek çok önemli kazanımının olacağı bir gerçek”.

Kutadgu Danışmanlık Yönetici Ortağı  Ahter Kutadgu ise şunları söyledi: “Henüz iki yılını geride bırakmış genç bir ajans için böylesine önemli bir gruba üye olmak önemli bir adım. Çalıştığımız global markalarla birlikte Worldcom'un know-how'ı ve global deneyiminin gerek Kutadgu'ya gerekse hizmet verdiğimiz markalara büyük katkı yapacağına inanıyorum. Öte yandan ülkemiz markalarının yurtdışı tanıtım ve iletişim faaliyetlerini dünyanın önde gelen pazarlarında Worldcom üyelerinin yerel ve uluslar arası deneyim ve yetkinlikleriyle birleştirerek gerçekleştirme gücüne kavuşmuş bulunuyoruz. Worldcom'un tüm üyelerinin katıldığı yıllık kongresinin 2010 yılında İstanbul'da gerçekleşecek olması, iletişim dünyasındaki gelişmelerin, yeni trendlerin ve üyelerin tecrübelerinin İstanbul'da tartışılacak olması da bizi şimdiden heyecanlandırıyor”.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde