Kurumsal eğitim dünyası dijital kuşağa geçiyor!

Kurumsal eğitim dünyası dijital kuşağa geçiyor!

Kurumsal eğitimler, yönetim danışmanlığı ve KOBİ koçluğu temel alanlarında faaliyet gösteren, Ecole İstanbul'dan dijital yayın..

Kurumsal eğitim dünyası dijital kuşağa geçiyor!
16px
24px
19.09.2013 16:18
ABONE OLgoogle

Kurumsal eğitimler, yönetim danışmanlığı ve KOBİ koçluğu temel alanlarında faaliyet gösteren, Ecole İstanbul Profesyonel Bilgi Hizmetleri şirketi yeni web sitesi www.ecoleistanbul.com’u devreye aldı. Site, temel olarak faaliyet alanlarının tanıtımının yanı sıra kurumsal hayata ve profesyonellere yönelik olarak faydalı bilgi ve sosyal medya paylaşımlarını da içeriyor.

Ecole İstanbul Kurucusu Yard. Doç. Dr. Cüneyt Dirican, niche ve kuruma özel çözümler ile katma değerli sonuçları yaratmak vizyonu doğrultusunda bir ekol yaratmak istediklerini belirtiyor ve piyasadaki ihtiyaçlardan yola çıkarak ürün ve hizmetlerini oluşturduklarını şu cümlelerle ifade ediyor:

“Günümüz dünyasında sosyal medyanın ve digital dünyanın ve kuşağın yeri tartışılmaz. Hepimiz oradayız ve olmak zorundayız. Ancak, hangi bilgi güncel, hangi içerik doğrunun cevabını bulabilmek ve harcanan süreler en temel sıkıntı. Bu kurumsal organizasyonların ve profesyonellerin beklentilerini de etkiliyor. Hızlı tüketimin yaşandığı bir ekonomik arenada artık her şey hemen gerçekleşsin isteniyor. “Bugün dersi kaç gibi bitiririz?” sorusu ile başlamayan eğitim yok gibi. Eğitim bölümleri yakında yatırım, beklenen hedef ve sonuç optimizasyonunda daha farklı yaklaşımları dikkate almak zorunda.

Profesyoneller, kurum çalışanları fiziki ortamlardaki eğitimlerin daha heyecanlı, eğlenceli ve katılımcı olmasını bekliyor. Klasik sınıf içi eğitimler, kurumsal paylaşımın yanı sıra kişisel ifade, motivasyon, sosyalleşme açısından hala geçerli. Fakat, zaman ve hedef baskısının dışında olumsuz eğitim ve eğitmen deneyimleri bir çok kurumu ve katılımcıyı daha odaklı, kısa, uçtan uca bilgiyi hap şeklinde alabileceği bir arayışa yönlendiriyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde