Kurtlar Vadisi’ne düşmeyin!

Kurtlar Vadisi’ne düşmeyin!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı olan ve 100 milyon dolar ciro yapan Pana Holding, "Kurtlar Vadisi"nden şikayetçi..

Kurtlar Vadisi’ne düşmeyin!
16px
24px
18.11.2011 15:01
ABONE OLgoogle

Kurtlar Vadisi, son yılların önemli çıkış yapan televizyon dizileri arasında. Yapımcısı, Pana Film. Ekran önünde dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz görünse de Pana Film’in beyninin Necati Şaşmaz’ın kardeşi Raci Şaşmaz olduğu biliniyor.

Raci Şaşmaz ve ortakları, yapımcılıktan kazandıklarını son yıllarda farklı sektörlere girerek değerlendiriyor. Enerji ve orman ürünleri gibi alanlara yatırım yapan Şaşmaz ve ortakları, 8 adet şirketi 2008 yılında Pana Holding çatısı altında toplamıştı. Toplam 100 milyon dolar ciro yaptığı bilinen Pana Holding’de 2 bin kişi çalışıyor.

Kısacası,  Kurtlar Vadisi ve Pana ciddi bir marka olmuş durumda. Pana Holding’in haziran ayında Aysan Çelik Makine Sanayi adıyla yeni bir şirket kurarak çelik sektörüne girdiğini de yazmıştık.

Geçen hafta Pana Film’in ortaklarının yeni bir girişiminin duyumunu aldık. Öğrendiğimize göre Raci Şaşmaz ve ortakları ‘döner’ işine girmeye hazırlanıyormuş. Bunu da Ankara’nın ünlü dönercisi Özler Döner’in İstanbul’daki ilk şubesini açarak yapacaklarmış. Hatta Özler Döner’in sahibi Cemalettin Ercan ile yeni işbirliği konusunda görüşme bile yapılmış.

Bu duyumları aldıktan sonra, detayları öğrenmek için Pana Holding CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk’u aradık. Ancak kendisinden beklemediğimiz çok ilginç bir yanıt aldık. Ufuk, bu tür ortaklık ve iş görüşmeleri yapanları uyararak, “Bizim Özler Döner ile bir görüşmemiz olmadı. Ancak bizim adımızı kullanarak çok sayıda benzer girişimlerde bulunanlar olduğunu duyuyoruz. Bu bizi de sıkıntıya sokuyor” diyor.

Sizin anlayacağınız ortada bir Kurtlar Vadisi var. Ancak bu bizim dizilerden ve filmlerden tanıdığımızdan biraz farklı vadi...

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde