Kurtlar Vadisi bunu da yaptı

Kurtlar Vadisi bunu da yaptı

Gösterime girdiği ilk hafta büyük bir ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Filistin filmi kendisine sponsor olan şirketin de yüzünü güldürdü.

Kurtlar Vadisi bunu da yaptı
16px
24px
06.02.2011 12:16
ABONE OLgoogle

Ukra İnşaat yurtdışına açıldı. Kuveyt ve Londra merkezli iki şirketle konut projelerinin pazarlanmasında anlaşan şirket, sponsor olduğu Kurtlar Vadisi ve Necati Şaşmaz'ın popülaritesinden faydalanacak
Kurtlar Vadisi sinema filmlerinin sponsoru olan Ukra İnşaat şirketi, Türk dizi ve filmlerinin Ortadoğu başta olmak üzere yurtdışında yarattığı popülariteyi satışlarına da yansıtttı. Özellikle Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın rol olduğu reklam filmleriyle Ukra City projesinin tanıtımını  yapan şirket, projede şu ana kadar 700'ü aşkın daireyi sattı.

Araplar’da sezon başladı

Ukra ayrıca yurtdışına yönelik başka bir açılımı daha gerçekleştirdi. Geçen hafta biri Kuveyt diğeri Londra merkezli olan ve 70 ülkede faaliyet gösteren network'e dahil iki ayrı şirketle konutların pazarlaması konusunda temsilci gibi çalışmaları için anlaşan Ukra İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Arap ülkelerinde sezonun bu aydan itibaren başladığını da hatırlatarak, yapılan anlaşmaların satışlara etkisinin önümüzdeki 3 ayda görüleceğini anlattı.

Film ve dizi sponsorluklarının şirketin kısa sürede tanınmasına neden olduğunu belirten Yavuz "Necati Şaşmaz'ı reklamlarda oynattığımızdan beri satışlarmızda patlama oldu. Tabi kaliteli hizmetimiz de bunda önemli"  dedi.

Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel de yabancıların Türkiye'den 2 milyar dolarlık gayrimenkul aldığını belirterek, Meclis'e sunulan ve karşılıklılık yasasını esneten düzenlemenin hayata geçmesi halinde tüm kaliteli konut üreticilerinin yurtdışı pazarlamasında işinin kolaylaşacağına dikkati çekti. Tuncel "Bu tasarının meclisten geçmesiyle kısa vadede bu rakam 5 milyar dolara çıkar. Hem yabancıya konut satışı çok kazançlı iş. Birincisi,ülkeye döviz giriyor ve bu para çıkmıyor. İkincisi, emlak vergisisinden dolayı devlete vergi vermek zorundalar. Üçüncüsü, ülkemizle gayrimenkul ve ticaret yapan yabancılar, Türkiye'yi ülkelerinde tanıtma çabasına giriyor" diye konuştu.

Paso gösterene indirim

Ukra İnşaat'ın son projesi Ukra City, İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. 2 bin 650 konut ve 70 işyerinden oluşan proje, lokasyon olarak Beykent, Arel, Fatih ve İstanbul Üniversiteleri'nin tam ortasında bulunuyor. Yavuz lokasyondan dolayı satış modelinde bir farklılık getirdiklerini ve öğrencilere yüzde 5 indirim yaptıklarını açıkladı. Metro ve metrobüse yakınlığıyla ulaşım sorunu yaşatmayan proje, yüzde 85'i yeşil alan üzerine kurulu. Daire fiyatları 75 bin ile 255 bin lira arasında değişiyor. Şirketin diğer projesi Hane Plus'ta ise fiyatlar 65 bin ile 210 bin lira arasında değişiyor. Öte yandan Ukra İnşaat bundan sonraki yapacağı konutlarda Ukra markasını kullanacak. Daha önceki konut projelerine  Haneplus, Hanplus, Sedaiplus ve Şelale Plaza gibi isimler veren şirket, Ukra City'den itibaren bu markayı kullanmaya başlamıştı.

Yeni kampanya yolda

Kürşat Tuncel'in CEO'luğa transfer edilmesinden sonra farklı reklam ve satış metodları izlemeye hazırlanan şirket, mart ayında bu defa diğer projesi Hane Plus için 'ses getirecek' yeni bir kampanya hazırlayacak. Kulislerde iddialı bir kampanya hazırlayan şirketin, ajansından "sıradan olmayan bir iş" istediği öğrenildi. Şirket son zamanlarda ününü Necati Şaşmaz'lı reklamlarla pekiştirdi. Yeni kampanyada reklamlarda Şaşmaz'la kimin oynayacağı şimdiden merak konusu oldu. Ukra İnşaat'ın yeni reklamında ünlü bir yabancı bayana rol vereceği konuşuluyor.

Öne çıkan isimlerse şunlar:
Lady Gaga
Paris Hilton
Angelina Jolie
Scarlett Johanson
Naomi Campell
Megan Fox
Shakira
Adriana Lima
Rihanna
Amy Winehouse

Selma Şenol/Bugün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde