Kupayı ilk Başkan kaldıracak

Kupayı ilk Başkan kaldıracak

Aziz Yıldırım'ın şampiyonluğu kendilerinden daha çok hak ettiğini düşünen futbolcular, büyük bir jeste imza atacak

Kupayı ilk Başkan kaldıracak
16px
24px
23.04.2014 08:54
ABONE OLgoogle
F.Baheç'nin kalan 4 haftada alacağı 1 puanla şampiyonluğu ilan etmesi sarı-lacivertli futbolcuları fazlasıyla heyecandırıyor. Hafta sonunda oynanacak olan Çaykur Rize maçında mutlu sona ulaşmak isteyen F.Bahçe camiası için kazanılacak 19. şampiyonluğun ayrı bir önemi var. 

Yargıtay'ın kararı sonrası itiraz hakları kullanılsa da başkan Aziz Yıldırım'ın her an hapse girme tehlikesi herkesi tedirgin ediyor. Şampiyonluğu başkanlarıyla kutlamak isteyen futbolcular da aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde sevinç gösterilerine başkanlarının damga vurmasını istiyor. Samandıra'da Emre ile Aziz Yıldırım arasında yaşanan madalya diyaloğundan yola çıkan F.Bahçeli oyuncular Karabük maçı sonrasında kutlamayı bekledikleri şampiyonlukta 2013-2014 sezonu kupasının ilk olarak Aziz Yıldırım'ın ellerinde yükselmesini isteyecek.

Bu ihtimal tabii ki başkanın kutlamalarda olmasıyla bağlantılı. Aksi bir durumda ise Emre'nin de açıkladığı gibi kazanılan kupa bizzat takım halinde cezaevindeki başkana götürülecek. Futbolcuları bu fikre iten sebep ise başkanları Yıldırım'ın durumuna çok fazla üzülmeleri. Ayrıca bu sezon takıma daha fazla vakit ayıran başkan, adeta teknik heyetin bir parçası gibi olmuştu. 

Bu sebepten yerli futbolcuların başı çektiği organizasyonda yıldızlar şampiyonluk kutlamalarında kendilerinin değil, kupayı daha çok kaldırmayı hak eden başkanlarının olması gerektiğini fikrinde birleşti.

SAYGI İÇİN KUTLAMA YOK

Bu arada şampiyonluk yolunda bu sezon özellikle saygılı davranan F.Bahçe, son Beşiktaş derbisinde de Caner'in örnek davranışıyla herkesin takdirini toplamıştı. Başkanın da ricasıyla rakiplere saygıyı öne çıkaran sarı-lacivertliler Arena'da G.Saray'ı mağlup etse bile saha içinde kimseyi tahrik etmeden sevinecekti. Karabük maçından sonra kutlama yapılmasının sebepleri arasında da lig devam ederken kimseye saygısızlık yapılmak istenmemesi. 
Ali Can/Vatan
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde