Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?

Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın CHP’li bir ismin Saray’a giderek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddialarının ardından Ankara kulisi hareketlendi.

Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?
16px
24px
21.11.2019 09:19
ABONE OLgoogle

CHP’li pek çok isim Saray’a giden gizemli CHP’liye tepki gösterdi. Konuya ilişkin CHP’nin geçtiğimiz seçimdeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Gürsel Tekin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, kulislerde Muharrem İnce, Gürsel Tekin, CHP’den ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP üyesi olmayan Mustafa Sarıgül ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Erdoğan ile görüştüğü iddia ediliyor.

Ne olmuştu?

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Saray’da güvendiği bir kaynağa dayandırdığı bilgilerle kaleme aldığı yazıda, plakası değiştirilmiş bir araçla CHP’li bir siyasetçinin Saray’da Erdoğan ile görüştüğünü söyledi.

Turan görüşmede Erdoğan’ın CHP’li isme, “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP genel başkanı olman gerekir. Düşün karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum” dediği öne sürüldü.Turan CHP'li ismin gündem olmasının ardından kaynağının endişelendiğini belirterek, "Saray’a çıkan CHP’linin ismini unutacağıma söz verdim" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün katıldığı canlı yayında iddiaların doğru olduğunu düşündüğünü belirtti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yaptığını söyledi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde