Küçük: Önümüzdeki tabloda en önemli taraf..

Küçük: Önümüzdeki tabloda en önemli taraf..

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, temmuz ayı üretim rakamları için neler söyledi?

Küçük: Önümüzdeki tabloda en önemli taraf..
16px
24px
07.09.2010 12:30
ABONE OLgoogle

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, temmuz ayı üretim rakamlarına bakıldığında üretimde artışın devam etmesinin olumlu taraf olarak gözlendiğini ancak artış oranlarının giderek hız kestiğinin dikkatlerden kaçmaması gerektiğini kaydetti. 

     Temmuz ayı üretim rakamlarına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Küçük, temmuz ayındaki artışla birlikte sanayide kesintisiz büyüme döneminin 8. aya taşındığını belirtti. 

     Bu tabloda en olumlu tarafı, üretimde artışın devam etmesi, eğilimin hala yukarı yönlü olması şeklinde niteleyen Küçük, şöyle devam etti: 

     ''Ancak, artış oranlarının giderek hız kestiğinin dikkatlerden kaçmaması gerekiyor. Önümüzdeki mesele, üretimdeki artışı yavaşlatmadan devam ettirebilmektir. Bunun için yapılması gerekenler var. Siyasetteki yoğun gündem, ekonominin ihmal edilmesine yol açmamalıdır. Uzun zamandır dile getirdiğimiz üzere, üretimde ve dolayısıyla ekonomimizde büyümenin devam edebilmesi için sanayimizin mücadelesine mutlaka destek verilmelidir.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde