Kriz konusunda Rusya'dan flaş açıklama

Kriz konusunda Rusya'dan flaş açıklama

Rus uçaklarının Türk hava sahasını ihlal etmesinin ardından Ankara ile Moskova arasında çıkan kriz sürerken, Rusya'dan çarpıcı açıklama geldi.

Kriz konusunda Rusya'dan flaş açıklama
16px
24px
08.10.2015 10:40
ABONE OLgoogle
Kremlin "Rusya Türkiye ile ilişkilerini iyi tutmayı umuyor, Suriye'deki hava saldırıları aynı zamanda Türkiye sınırının güvenliği için de yapılıyor."

Rusya’nın; Suriye’deki rejim muhaliflerine yönelik operasyonu bir haftayı geride bıraktı. Türkiye hava sahasının ihlali başta olmak üzere Rusya ile Türkiye defalarca karşı karşıya geldi. Rusya ise son yaptığı açıklamayla “Sizin için de vuruyoruz” mesajı verdi.

Sabah saatlerinde NATO’dan gelen “Türkiye’ye asker göndermek için hazırız” açıklamasından saatler sonra bir flaş açıklamada Moskova cephesinden geldi.

Rus Haber Ajansı’na konuşan Kremlin Sözcüsü: “Rusya Türkiye ile ilişkilerini iyi tutmayı umuyor, Suriye’deki hava saldırıları aynı zamanda Türkiye sınırının güvenliği için de yapılıyor.” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde