Krediler yaz tarifesine geçiyor

Krediler yaz tarifesine geçiyor

Bankalar yaz döneminde tatil, evlilik, eğitim, tekne, motosiklet, ev yenileme ve diğer tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik avantajlı kampanyalar sunuyor

Krediler yaz tarifesine geçiyor
16px
24px
30.05.2011 08:43
ABONE OLgoogle

Yaz döneminde harcamaların artmasıyla birlikte kredi kullanımına ilgi de artıyor. Bankalar her yaz olduğu gibi bu yaza da yepyeni kampanyalarla giriyor. Taksit erteleme ilgi çeken bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

Bankalar arasında artan rekabet hem faiz oranlarını hem de kredi masraflarını düşürüyor, yeni kampanyalar birbirini izliyor. Üstelik artık cep telefonu, internet bankacılığı, ATM aracılığıyla kolayca kredi almak mümkün. Yaza sayılı günler kala yeni ürünlerine hazırlanan bankaların son kampanyaları şöyle:

Akbank, yaz döneminde tatil, evlilik ve diğer tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik avantajlı kampanyalar sunuyor. Bankanın bu yılki kampanyalarında ‘taksit erteleme’ ön plana çıkıyor. Yazın harcamaların artışı nedeniyle taksit ertelemeyi müşterilerin ilgisini çeken bir seçenek olarak değerlendiren Akbank, bu ihtiyacı dikkate alarak “kredini şimdi al, ödemeye eylülde başla” teklifini sunuyor. Diğer yandan faiz ve masraf koşulları da yaz için yeniden belirlendi. 30 bin TL’ye kadar faiz oranı 5 yıla kadar tüm vade seçeneklerinde yüzde 0.95 iken, masraf 95 TL olarak duyuruldu. Kampanya kapsamında 10 bin TL ve 36 ay vade için aylık taksit tutarı 340 TL. Masrafsız kredi seçenekleri de mevcut.

Banka ayrıca, WebKredi gibi alternatif dağıtım kanallarından ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp kredisini kullanan müşterilerine çekilişle netbook hediye ediyor. Krediye şubelerin yanı sıra akbank.com’dan veya sadece vatandaşlık numarası verilerek 4425’e SMS atarak başvurulabilir.

İş Bankası, müşterilerinin tatil harcamaları için gerekli olan nakit ihtiyaçlarına, her ay avantajlı geri ödeme koşulları ile sunduğu ihtiyaç kredileri ile cevap veriyor. İş Bankası ihtiyaç kredileri, tatil, eğitim, ev yenileme vb. çeşitli nakit ihtiyaçlarına çözüm getiriyor. 31 Mayıs’a kadar geçerli olan “Dört Dörtlük Kredi” kampanyasıyla aylık yüzde 0.41’den başlayan faizlerle, 25 bin TL’ye kadar, 60 aya varan vadelerle kredi kullanabilmek mümkün.

“Dört Dörtlük Kredi” kampany-sında, tüm kamu ve özel sektör çalışanları, serbest meslek sahipleri ile emekliler, aylık 111 TL sabit taksitle 60 aya kadar 5 bin TL kredi kullanabiliyor. Ayrıca, 12 ay vadeye kadar aylık yüzde 0.41 faiz oranıyla kredi kullanma imkânı sağlanıyor. Kampanya dönemi içinde, 25 bin TL ve 36 aya kadar aylık yüzde 0.98, 60 aya kadar aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla nakit kredi kullanma fırsatı da sunuluyor.

Ayrıca, İş’ten tüketici kredisi, kredi kartı veya otomatik ödeme fatura talimatı olan Maksimum İhtiyaç Paketi sahibi müşterileri Dört Dörtlük Kredi’den aylık yüzde 0.01 faiz ya da 50 TL masraf indirimi ile yararlanabiliyor.

Yapı Kredi, bireysel kredilerde farklı beklenti ve ihtiyaçlara özel oluşturulmuş kredi seçenekleri ile çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Bireysel krediler kapsamında bireysel ihtiyaç kredileri, konut, taşıt, motosiklet, konut geliştirme, tekne, eğitim, tatil, evlilik ile tüp bebek kredisi imkânı sağlanıyor.

Bireysel ihtiyaç kredilerinde yüzde 0.69 ile yüzde 0.98 aralığında değişen kampanyalı faiz oranları, 60 ay vadeye kadar uygulanıyor. Örneğin günde 9 TL ödemeli 36 ay vadede müşterilere 9 bin TL kredi kullanma olanağı sunuluyor. Müşteriler ayrıca, faizsiz, peşin komisyonlu veya masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi de kullanabiliyor. Maaş ödemesini Yapı Kredi’den alan ve kamu sektöründe çalışan müşteriler ise bu kampanyalara ek olarak indirimli faizlerden yararlanabiliyor.

Bireysel ihtiyaç ve mortgage kredilerine başvuru sürecini kolaylaştıran “Kredi Şimdi” uygulaması ile kanal çeşitliliğini arttıran Yapı Kredi, kredilere daha kolay ve hızlı ulaşma imkânı sunuyor. Bireysel ihtiyaç ve mortgage kredi başvurusu yapmak isteyen tüketicilerin Turkcell, Avea ya da Vodafone’dan 4411’e kısa mesaj göndermesi veya www.yapikredi.com.tr  ve www.yapikredimortgage.com adreslerinden başvuruda bulunması yeterli oluyor. En geç 3 dakika içerisinde cevaplanan talepler ayrıca Yapı Kredi şubelerinden de yapılabiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde