Koton taşınacak mı?

Koton taşınacak mı?

Ayazağa’daki merkezine 2010 yılının başında taşınan Koton, bu binada kiracı konumunda bulunuyor.

Koton taşınacak mı?
16px
24px
19.09.2014 12:03
ABONE OLgoogle
Koton, son yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen hazır giyim markalarından. 26 yıl önce Kuzguncuk’ta ilk mağazasını açan Koton, 2000’lerin başında adeta gaza bastı. Halen 106’sı yurtdışında olmak üzere 353 mağazası bulunan firma, geçen yılı 1.2 milyar TL ciro ile kapatmıştı. 5 bine yakın çalışanı olan firmanın merkezi İstanbul Ayazağa’da bulunuyor.

Maslak’ta komşu konumdaki Ayazağa’daki merkezine 2010 yılının başında taşınan Koton, bu binada kiracı konumunda bulunuyor. Çelik İş Merkezi’nin A Bloğu’nun üst katlarını yönetim merkezi ve tasarım atölyeleri olarak kullanan marka, binanın altına en büyük ve modern mağazalarından birini açmıştı.

Ancak Koton geçtiğimiz günlerde bu mağazayı kapattı. Söylentilere göre mağaza yeri biraz sapa kaldığı için beklenen işi yapmamış. Şimdi de kulislerde “Koton merkezini de Çekmeköy tarafına taşıyacakmış” diye konuşulmaya başlandı.

Koton’u eşi Gülden Yılmaz ile birlikte yöneten Yılmaz Yılmaz’a genel müdürlüğü taşıyıp taşıyamayacaklarını sorduk. Yılmaz, yönetim merkezini taşıma düşüncelerinin olmadığını söylüyor. Yılmaz, mağazayı iş düşüklüğü nedeniyle değil yönetim merkezini büyütmek için kapattıklarını da sözlerine ekliyor.
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde