Koronavirüs çıkan Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama

Koronavirüs çıkan Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ta koronavirüs tespit edildiği ve çiftin özel bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Koronavirüs çıkan Abdurrahim Albayrak'tan ilk açıklama
16px
24px
23.03.2020 11:55
ABONE OLgoogle

65 yaşındaki Abdurrahim Albayrak’ın ilk testi negatif çıkmıştı. Hastanede açıklamalarda bulunan Albayrak, "Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak korona virüs şoku yaşıyor. Albayrak’ın yapılan ilk testi negatif çıkarken, ikinci testin ise pozitif olduğu öğrenildi. Tecrübeli yöneticinin eşi Şükran Albayrak’ın da koronavirüs testinin pozitif olduğu belirtildi. Çiftin özel bir hastanede karantinada olduğu öğrenildi.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, "İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

"Çok şükür iyiyim"

Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve hastanede bulunan Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Herşey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi.

Yeşilköy'deki özel bir hastanede kontrol altında tutulan Abdurrahim Albayrak, odasında cama yaklaşarak iyi olduğunu anlatmak için el salladı.

Bu arada Albayrak ailesinin diğer fertlerinin de evde 14 gün kuralına uydukları ve gerekli tedbirleri aldıkları öğrenilirken, Abdurrahim Albayrak'ın Sivas deplasmanı, Alanya maçı ve Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki süreçte biraz grip biraz halsiz olduğu da belirtildi. Şu an için testlerin yapıldığı, tedavinin iyi gittiği ve hastanedeki kontrolünün olumlu olduğu da ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde