Korkusuz yazarı Ahmet Takan’a çirkin saldırı!

Korkusuz yazarı Ahmet Takan’a çirkin saldırı!

Korkusuz Gazetesi yazarı Ahmet Takan, akşam saatlerinde Ankara'nın Dikmen semtindeki evinin önünde beyzbol sopalı bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan’a çirkin saldırı!
16px
24px
20.11.2019 18:36
ABONE OLgoogle

Beyzbol sopalı saldırganı son anda fark eden ve geriye doğru hamle yapan Takan, omzuna asılı olan çantasına, beline ve sırtına gelen darbelerden kaçamadı.

Saldırıda Takan'ın çantasında bulunan telefonu kırılırken vücudunda da ekimoz oluştu. Korkusuz Yazarı Takan'ın karşı koyması üzerine 25-30 yaşlarındaki saldırgan beyzbol sopasını olay yerinde bırakarak kaçtı.

“DARP RAPORU” VERİLDİ

Saldırı sonrası Takan'ın apartman komşuları olay yerine gelerek ilk yardımı yaptı ve polisi aradı. Takan'ın oturduğu bina önüne gelen polis, beyzbol sopasını alarak konuyla ilgili inceleme başlattı ve tutanak tuttu.

Takan daha sonra 29 Mayıs Hastanesine kaldırıldı. Bir bacağı da aksayan Takan'a “Darp raporu” verildi. Takan karakola giderek ifade de verdi ve şikayetçi oldu.

“YILLARDIR TEHDİT ALIYORDUM”

Hastanede ilk tedavisinin ardından olayı anlatan Takan, “Uzun süredir hatta yıllardır tehdit alıyordum. Ancak bu tehditler şimdiye kadar fiili bir saldırıya dönüşmemişti. Beyzbol sopalı saldırgan aniden üzerine geldi, fark edip geriye doğru hamle yaptım, sopa çantama, sırtıma ve belime geldi. Gazeteci olarak doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde