Korkunç olay! Ünlü firmanın sahibi oğlunu öldürdü, ilk sözleri ...

Korkunç olay! Ünlü firmanın sahibi oğlunu öldürdü, ilk sözleri ...

İzmir’de ünlü bir ayakkabı firmasının kurucusu olan Nimet Tarlak, uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü oğlu Burak Tarlak’ı iki kurşunla öldürdü

Korkunç olay! Ünlü firmanın sahibi oğlunu öldürdü, ilk sözleri ...
16px
24px
13.12.2017 05:36
ABONE OLgoogle

İzmir'de 31 yıldır faaliyet gösteren bir ayakkabı firmasının kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan işadamı Nimet Tarlak'ın (56) uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen oğlu Burak Tarlak, önceki akşam işyerine geldiği babasından para istedi.

Babası para vermeyi reddedince de aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Burak Tarlak, bıçakla babasına saldırdı. Babası da ruhsatlı tabancasını çekerek, oğlunu iki kurşunla öldürdü.

"ÇOK PİŞMANIM"

Gözaltına alınan babanın ifadesinde, "Oğlum yıllardır çalışmıyor. Uyuşturucu da kullanıyor. Bunun için de sürekli benden para istiyordu. Bu nedenle aramızda sık sık tartışmalar yaşanıyordu. Tartışma sırasında kendimi kaybettim, ateş ettim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

4 yıl önce Özge Tarlak ile evlenen Burak Tarlak'ın, geçen 11 Kasım'da Burakhan ismini verdiği bir oğlunun dünyaya geldiği ortaya çıktı. (Sabah)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde