Korkunç çete! Zenginlere bekâret satıyorlardı

Korkunç çete! Zenginlere bekâret satıyorlardı

13 yaşında olan kızların bekâretini zengin Araplara en az 150 bin sterlin (yaklaşık 350 bin TL) karşılığında satıyorlardı

Korkunç çete! Zenginlere bekâret satıyorlardı
16px
24px
15.09.2010 14:04
ABONE OLgoogle

 İngiltere'de geçen yıl, Scotland Yard polis biriminin operasyonuyla ortaya çıkarılan 'bekâret çetesi'nin yargılanma süreci dün başladı. Çetenin üyesi olan üç kadın ve bir erkeğin tüyler ürpertici ifadeleri şoke etti. Buna göre çete, en küçüğü 13 yaşında olan kızların bekâretini zengin Araplara en az 150 bin sterlin (yaklaşık 350 bin TL) karşılığında satıyordu.

Radikal gazetesinin haberine göre; çete, geçen yıl ağustos ayında gümüş rengi bir BMW ile Jumeirah Carlton Oteli'ne gelen bir kadının buraya bıraktığı bir mektupla ortaya çıkmış ve ardından çete üyeleri hızlı bir şekilde ele geçirilmişti. Mektupta, "İngiltere'de yaşayan 14'le 20 yaşları arasında 12 kızım var. Bu olay için gerekli ayarlamaları yaptım, kızlar için ev tuttum ve diğer masrafları da hallettim" yazıyordu.

Mektubu, teslim edilmesi gereken kişi almadan önce gören otel çalışanlarının haber vermesiyle, polis 24 yaşındaki Fatima Hagnegat ve kocası Resul Gholampour'a ulaşmış ve çeteyi çökertmeyi başarmıştı. Bir dedektif müşteri kılığına girerek yaptığı araştırma sonucunda, Hagnegat'ın teyzesiyle iletişime geçmiş ve 41 yaşındaki Marohkh Jamali'nin İran, İngiltere ve Doğu Avrupa'dan 14'le 20 yaşları arasındaki kızları pazarladığını öğrenmişti.

Ceza bugün açıklanabilir

Çetenin ortaya çıkarılmasının ardından Jamali, Hagnegat ve Gholampour tutuklandı. Kızların tutulduğu evin sahibi olan 42 yaşındaki kadın da diğer çete üyeleriyle aynı suçlamalardan tutuklanarak hapse konuldu. Geçen yıldan beri tutuklu bulunan çete üyelerinin mahkemesi dün gün boyunca devam etti ancak sonuçlanmadı. Çete üyelerinin kurbanların ifadeleri doğrultusunda ceza almaları bekleniyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde