Korkmaz Yiğit'in gizli kasası mı?

Korkmaz Yiğit'in gizli kasası mı?

200 milyonluk boşanma davası açılan Gülman Grubu'nun sahibi Kemal Gülman'a bir suç duyurusu da işadamından geldi.

Korkmaz Yiğit'in gizli kasası mı?
16px
24px
12.09.2013 07:58
ABONE OLgoogle

Sosyetenin en ünlü çiftiydi. Ancak bir ihanet iddiası Gülman Ailesi'ni cemiyet partilerinden çıkartıp adliyeye taşıdı. Feryal Gülman (49), kendisini 21 yaşındaki bir kızla aldatan 81'lik eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açtı.

200 milyon TL tazminat ile aylık 200 bin TL de nafaka istedi. Ancak Gülman Ailesi'nin yakın dostu  önemli açıklamalarda bulundu. Söz konusu dost, "Kemal Bey'in borcu var. Borcunu ödememek için de servetini eşine aktarmaya çalışıyor" dedi. İşte bu iddiadan sonra mali şube devreye girdi ve Kemal Gülman geçtiğimiz hafta İstanbul Emniyeti'ne gidip ifade verdi.

'GÜLMAN ARACILIKLA KAZANIYOR'

" Nitelikli dolandıcılık"la suçlanan Gülman'a bir şok da Trabzonspor eski ikinci Başkanı Salih Alpaslan'dan geldi. İşadamı Alpaslan, Türkbank ve Bankekspres davalarının sanığı Korkmaz Yiğit'in kendisine olan 7.5 milyon TL'lik borcunu ödememek için hileli iflas verdiğini söyledi. Kemal Gülman'ın da Yiğit'in mallarını üçüncü şahısların üzerine geçirip parasını çalıştırdığını öne sürdü.

Alpaslan ayrıca Yiğit'in, Gülman ve şirketleri aracılığıyla arsa alım satımı yaptığı ve parasının Gülman'a ait şirketlerce işletildiğini belirtti. Bu gelişmeler üzerine Gülman'ın emniyette ifadesi alındı. Bu arada Alpaslan, 8'i şirket 18 kişi hakkında daha suç duyurusunda bulundu.

İHANET SENARYO MU?

 Sosyetenin en zarif bayanlarından Feryal Gülman, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşine 200 milyon TL'lik boşanma davası açtı. Ancak iddiaya göre bu davanın ardında Kemal Bey'in borçlarını ödememek için oynadığı bir oyun vardı. Gülman Grubu, enerjiden denizciliğe lojistikten faktoringe kadar birçok alanda faaliyet gösteriyor.

Ferit Zengin/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde