Konut, taşıt, turizm ve ihtiyaç kredisi kampanyasına iki banka daha katıldı

Konut, taşıt, turizm ve ihtiyaç kredisi kampanyasına iki banka daha katıldı

Konut, taşıt, turizm ve ihtiyaç kredisi kampanyasına Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları da dahil oldu.

Konut, taşıt, turizm ve ihtiyaç kredisi kampanyasına iki banka daha katıldı
16px
24px
02.06.2020 10:40
ABONE OLgoogle

Kamu katılım finans kuruluşlarınca, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için vatandaşların finansman ihtiyaçlarını uygun şartlarda sağlayabilmesi amacıyla konuttan taşıta, mobilyadan tatile dört yeni finansman paketi hayata geçiriyor. Kamu bankalarından 4 yeni kredi paketi: Sıfır konutlar için faiz oranı yüzde 0.64'e düşürüldü

Buna göre; konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.

İkinci elde faiz yüzde 0,74 olacak; ikinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak; yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır binek araç veya ticari araç satın alacak müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkânı sunulacak; seyahat acentelerinden tatil paketi satın alacak müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun şartlarda finansman imkânı sunulacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde