Konukoğlu’nun Fenerbahçe aşkı

Konukoğlu’nun Fenerbahçe aşkı

Fenerbahçe aşkı Abdülkadir Konukoğlu'na yeni bir şirket kurdurdu. Yeni şirket ne yapacak?

Konukoğlu’nun Fenerbahçe aşkı
16px
24px
01.04.2010 12:04
ABONE OLgoogle

SANKO Holding, Türkiye’nin 10 büyük grubu arasında yer alıyor. 10 binin üzerinde çalışanı bulunan holding; tekstilin yanı sıra enerji, inşaat, çimento, ambalaj, iş makineleri, iklimlendirme, AVM, yat imalatı, finans, bilgi-iletişim, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Sanko Holding, Abdülkadir Konukoğlu’nun kaptanlığında kardeşleri ve oğlu tarafından yönetiliyor. Ama bizim konumuz holdingle ilgili değil. Geçen hafta Abdülkadir Konukoğlu’nun oğlu Cengiz Konukoğlu’nun “Selas Mağazacılık” ismiyle yeni bir şirket kurduğunu öğrendik.

Şirketin ortaklık yapısı oldukça ilginç geldi. Ne Abdülkadir Konukoğlu ne de kardeşleri vardı. Şirketin ortakları Cengiz Konukoğlu’nun eşi Hale, 6 yaşındaki kızı Selin ve 1 yaşındaki kızı Aslı’dan oluşuyordu.

“Selas” de Selin ve Aslı’nın kısaltmasıyla oluşturulmuş.Şirketle ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Cengiz Konukoğlu’nu aradık. Kendisi medyaya çıkmayı pek sevmediği için sorularımızı yanıtsız bıraktı. Biz de bunun üzerine Abdülkadir Konukoğlu’nu aradık.

Konukoğlu, “Cengiz bey Fenerbahçe hayranı. Bize ait olan Sanko Park’ta Galatasaray ürünlerinin satıldığı bir mağaza açılmıştı. Onu görünce eşi ve çocuklarını ortak gösterip bir şirket kurdu. Şimdi Fenerbahçe ürünlerinin satıldığı bir mağaza açacak. İşin başında da bir arkadaşı duracak. Taraftarlık aşkına açılan bir mağaza” diyor.

Kulis: Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde