Konukoğlu'ndan 1300 Liralık asgari ücrete destek

Konukoğlu'ndan 1300 Liralık asgari ücrete destek

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, asgari ücretin 1300 lira olmasının doğru bir karar olduğunu söyledi.

Konukoğlu'ndan 1300 Liralık asgari ücrete destek
16px
24px
23.11.2015 06:13
ABONE OLgoogle
Gaziantep'te kurulu Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, asgari ücretin 1300 lira olmasının işadamlarını sıkıntıya sokabileceğini, ancak doğru bir karar olduğunu söyledi.

Abdulkadir Konukoğlu, ülkede geçimin her geçen gün zorlaştığını belirterek asgari ücret konusunda hükümetin belirlediği rakamın doğru olduğunu ifade etti.

Türkiyede geçim şartlarının günden güne zorlaştığının belirten Konukoğlu, "Türkiyede hükümetin asgari ücret konusunda '1300 lira' demesi doğruydu. Biliyorsunuz; geçim her gün zorlaşıyor. Bu soruna da hükümet karar verdi ve asgari ücret 1300 lira oldu. İşverenler olarak bazı işverenlerimiz zaman zaman sıkıntıya girebilir ama bir gerçek varsa, bazı şeylerin de yapılması lazım" diye konuştu.

Konukoğlu, yerli otomobilin Gaziantepte üretilmesini istediklerini ancak buna yatırım yapacak bir işadamının çıkmasını ve kendilerinin bu konuda her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde