Konukoğlu emekliliği bekliyor

Konukoğlu emekliliği bekliyor

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, emeklilik tarihini açıkladı

Konukoğlu emekliliği bekliyor
16px
24px
29.08.2009 23:50
ABONE OLgoogle

Sanko Holding'te bünyesinde 45. yılını dolduran Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, "Allah nasip ederse 50. çalışma yılını tamamlayıp emekli olmayı hedefliyorum." dedi.

Sanko çalışanları, 45. yılı geride bırakan patronlarına plaket verdi. Sanko bünyesindeki şirketlerde kıdemli çalışanlar da plaketle ödüllendirildi. Sanko'da 25. çalışma yılını tamamlayan personel şefi Ramazan Aslan, Sanko Havlu Genel Müdürü Vedat Başsimitçi ve 35 yıldır çalışan personel koordinatörü Tilal Ulaşlı'ya plaketlerini, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu verdi.

Kız çocukları giysi giydirme oyunlarını çok seviyor!
 
Konukoğlu, programda yaptığı konuşmada, Sanko'nun, yöneticileri ve çalışanları ile bir aile olduğuna dikkati çekti. Konukoğlu, "Sayısı her geçen yıl artan bir aileyiz. Çalışan sayımızı 20 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Sizlerle birlikte bunu da başaracağımızdan eminim." diye konuştu.

Sanko Havlu Genel Müdürü Başsimitçi ise bir şirkette 25 yıl çalışmanın kolay olmadığını, ancak aile ortamı içerisinde çalıştıklarını, yaşının yarısını Sanko'da çalışarak geçirmekten dolayı memnun ve mutlu olduğunu bildirdi.

Sanko Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı da 35. çalışma yılı dolayısıyla plaket almaktan duyduğu memnuniyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na atfen, "Sizinle olduktan sonra 45. çalışma yılını da tamamlamaktan gurur duyarım." sözleri ile dile getirdi.

Bu arada Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu, yönetim kurulu üyeleri Sami ve Hakan Konukoğlu ile birlikte çalışma hayatında 45. yılını tamamlayan Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na çalışanlar adına plaket takdim etti. Konuşmaların ardından plaket alanlar toplu halde fotoğraf çektirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde