Kocaman 'Milli Yıldız'ın biletini kesti

Kocaman 'Milli Yıldız'ın biletini kesti

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen milli futbolcunun bileti kesildi

Kocaman 'Milli Yıldız'ın biletini kesti
16px
24px
25.11.2010 06:09
ABONE OLgoogle

Aykut Kocaman formayı kapmak için çaba bile harcamayan 24 yaşındaki yıldızı defterden sildi. ‘Yaramaz Kazım’ ocakta yolcu!

COLIN Kazım.. İnternetteki arama motorlarına bu ismi yazın, karşınıza golleri ve göze hoş gelen hareketlerinden çok kız arkadaşlarıyla dudak dudağa çekilmiş fotoğrafları, seks skandalına karıştığı haberleri ve gerek hocaları gerekse takım arkadaşlarıyla yaşadığı kavgalar çıkar ilk sayfada..

Ne Zico ne Luis Aragones ne Christoph Daum ne de Aykut Kocaman onun özel yaşantısındaki hızını kesebildi..

HEMEN hemen her teknik direktörle arası açılan Kazım, geçen sezonun devre arasında Toulouse takımına kiralandı. Bu 4 aylık Fransa macerasında yaptıklarından pişman olduğunu söyleyince teknik direktör Aykut Kocaman onu affetti ve Kazım bu sezon başında F.Bahçe’ye geri dönüş yaptı. Ancak yine beklentileri karşılayamadı 24 yaşındaki futbolcu.

FORMAYI kapmak için hiçbir çaba göstermeyen, sadece milli maçlar öncesinde canını dişine takıp kadroya giren Kazım’ı defterden sildi Kocaman. Ve yönetime verdiği raporda devre arası transfer döneminde yollanmasını istedi. Yani kredisini çoktan türketen Colin Kazım’ın F.Bahçe macerası artık tamamen bitti. Şimdilerde ise Ada basını Kocaman’ın gözden çıkardığı milli futbolcunun Aston Villa’ya transfer olacağı yazıyor. Bekleyip, göreceğiz. Peki Kazım’ı ‘gözden düşüren’ neydi? İşte size milli futbolcuyu yol ayrımına getiren olaylardan derlemeler..

BEŞİKTAŞ TALİPTİ

ASLINDA büyük umutlarla geldi Türkiye’ye.. Tarih yaprakları 17 Haziran 2007 tarihini gösterdiğinde F.Bahçe’yle kesişmişti yolu.. Üstelik sarı-lacivertliler onu ezeli rakipleri Beşiktaş’ın elinden kapmıştı.. İlk senesinde Süper Kupa’yı kaldırmış, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final başarısını yaşadığında Türk futbolu ve Milli Takım ondan çok şey beklemeye başlamıştı.

DAHA sonra Kazım’ın ‘balonu’ patladı ve her şey çorap söküğü gibi geldi. Antrenmanlardaki rahat tavırlarıyla dikkat çeken, karşılaşmalardaki agresif halleri yüzünden birçok kez kırmızı kartla cezalandırılan yetenekli futbolcunun ‘CV’sinde trafik kazasından, takım arkadaşlarıyla birlikte katıldığı seks skandalına kadar birçok ‘arıza’ bulunuyor. Tabii bir de kadro dışı bırakılmasını hatırlatmadan geçmeyelim.

Santos yerine yeni sol bek

Aykut Kocaman, performansını yetersiz bulduğu Sambacı’yla yolları ayırıp yerine yeni bir yabancı kanat oyuncusu alacak.

SEZONUN ilk yarısının bitmesine daha 4 hafta var ancak F.Bahçe’de 2. devre için planlamalar başladı. Gidecek yıldızlar hakkında bir bir yönetime rapor veren teknik direktör Aykut Kocaman, geçen sezon büyük umutlarla alınan Andre Santos’la yolları ayırma kararı aldı. Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen 27 yaşındaki yıldızın performansını beğenmeyen başarılı çalıştırıcı, bu oyuncu yerine takıma daha çok katkı sağlayacak bir futbolcu alınmasını istiyor.

BİR süredir bu konuda radikal bir karar alacağının sinyallerini veren hatta son haftalarda Sambacı’ya sık sık kesik atıp sol bekte Caner Erkin’e şans veren ve onun önünde de Stoch’u oynatan Kocaman’ın Andre Santos’a alternatif olabilecek yıldızların da listesini yönetime rapor halinde sunduğu gelen haberler arasında.

Kocaman’ kararsızlık!

F.BAHÇE’DE kart cezası biten Diego Lugano’nun takıma dönüşü teknik direktör Aykut Kocaman’ı kadro tercihi konusunda sıkıntıya soktu. Başarılı teknik adamın Bucaspor maçında neredeyse hatasız oynayan Bekir’i mi yoksa Yobo’yu mu yedeğe çekeceği merak konusu olurken, Aykut Hoca’nın Nijeryalı’yla Lugano’yu yan yana oynatması bekleniyor.

SELÇUK DA MAÇA ÇIKTI

Çalışmanın çift kale bölümünde ‘kemik’ sesleri yükselse de yıldızların keyfi yerindeydi. Sakatlığı geçen Selçuk da dün çift kale maçta yer aldı.

Güiza tempoyu kaldıramadı

F.BAHÇE, son 3 yıldır şansının tutmadığı İstanbul BŞ maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Pas çalışması ile başlayan ve çift kale maçla tamamlanan antrenmana düz koşu yapan Lugano, Özer, Emre ve Ertuğrul katılmazken, önceki gün yapılan idman sonrası topuğundaki ağrıları artan Güiza da takımdan ayrı çalışmada yer aldı.

Eser Erenler/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde