Koç ve Ülker hangi özelleştirme için ortak oldu?

Koç ve Ülker hangi özelleştirme için ortak oldu?

Koç, Gözde Girişim Sermayesi ve UEM Group, otoyollar ve köprülerin özelleştirilmesi ihalesi için başvuruda bulundu

Koç ve Ülker hangi özelleştirme için ortak oldu?
16px
24px
03.09.2012 22:20
ABONE OLgoogle

Koç, Gözde Girişim Sermayesi ve Malezyalı UEM Group Berhad, ÖİB tarafından ilan edilen otoyollar ve köprülerin özelleştirilmesi ihalesi için başvuruda bulundu.

Şirket tarafından yapılan açıklama şu yönde; 18.10.2011 tarihli özel durum açıklamamızı takiben, Şirketimiz (%40) ile merkezi Malezya'da bulunan UEM Group Berhad (%40) ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (%20) arasında oluşturulan Ortak Girişim Grubu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ("ÖİB") tarafından ilan edilen "Otoyollar ve Köprülerin Özelleştirilmesi Hakkında İhale" kapsamında ön yeterlilik şartlarının değerlendirilmesi amacıyla ÖİB'na başvuruda bulunmuştur.

İhaleye teklif verilip verilmeyeceği konusundaki karar, ÖİB'nin Ortak Girişim Grubumuzun ön yeterlilik kriterlerini karşıladığını açıklamasını takiben yapılacak değerlendirmeler sonrasında belirlenecek olup, konuyla ilgili gelişmeler yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde