Koç'a sürpriz: Nakkaştepe'nin üst düzey ziyaretçisi!

Koç'a sürpriz: Nakkaştepe'nin üst düzey ziyaretçisi!

Koç Holding, geçtiğimiz hafta Avrupa'nın en genç ülkelerinden birinin Başbakanını sessiz sedasız ağırladı.

Koç'a sürpriz: Nakkaştepe'nin üst düzey ziyaretçisi!
16px
24px
04.05.2015 12:12
ABONE OLgoogle
Moldova Başbakanı Chiril Gaburici, Koç Holding CEO’su Çakıroğlu’nun konuğu oldu. İşbirliği masaya yatırıldı…
     
Koç Holding, geçtiğimiz hafta Avrupa'nın en genç ülkelerinden birinin Başbakanını sessiz sedasız ağırladı. Koç Holdingi ziyaret eden Moldova'nın Başbakanı Chiril Gaburici’ye Moldovalı üst düzey bürokratlar da eşlik etti.

Görüşme Koç Holding'in Nakkaştepe'deki merkezinde gerçekleştirildi. Görüşmede Başbakan Gaburici, Koç Holding'in Şubat ayında atanan CEO'su Levent Çakıroğlu ile bir araya geldi.

Gaburici, Koç Holding hakkında bilgi alırken, Moldova ekonomisi hakkında da bilgi verdi. Mehtap Halıcı’nın Para dergisindeki haberine göre, Başbakan Gaburici, Moldova'da bankacılık, beyaz eşya ve enerjinin yanı sıra tarım sektöründe de fırsatlar olduğunu anlatarak, Koç Holding'e "yatırıma gelin" çağrısı yapmış. Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu da Moldova ekonomisinin potansiyeli olduğunu dile getirerek pazarı araştıracaklarını, fırsatları inceleyeceklerini söylemiş.

Hatırlanacağı gibi Koç Holding'in Moldova'nın sınır komşusu olan Romanya'da üretim tesisi bulunuyor. Holding'e ait Arçelik'in Romanya'daki fabrikası "Arctic" markasıyla beyaz eşya üretiyor. Yine hatırlanacağı üzere Levent Çakıroğlu, CEO olmadan önce Koç Holding'e ait Arçelik, Beko gibi markaların bağlı bulunduğu Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini yürütüyordu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde