Koç'a gönderme yapmıştı! Soylu o berbere ilk kez gitmiş...

Koç'a gönderme yapmıştı! Soylu o berbere ilk kez gitmiş...

CHP milletvekili Özgür Özel, bakan Süleyman Soylu'nun traş olduğu berberle görüştü. Özel berberin, "İlk kez geldi, tesadüfen girdi, o gün tanıştık" dediğini aktardı.

Koç'a gönderme yapmıştı! Soylu o berbere ilk kez gitmiş...
16px
24px
13.06.2019 22:32
ABONE OLgoogle

CHP milletvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun traş olduğu berberle görüşerek sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Soylu, "Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam. Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum. Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz... @kocholding" demişti.

CHP’li Özel, “Süleyman Soylu’nun yalanda nasıl usta olduğunu bildiğim için vekilimiz @avtutdere ile sürekli tıraş olduğunu söylediği Sultangazi’deki Mahmut Usta’ya geldim. Kaç yıldır ne kadar sıklıkla geldiğini sordum. Cevap şaşırtmadı: ‘İlk kez geldi, tesadüfen girdi, o gün tanıştık.'” dedi. Soylu'dan Koç Holding'in yanıtına tuhaf yanıt: Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam

O paylaşım şu şekilde:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde