Koç Holding yöneticisi: ‘Gezi’den beri tehdit ediliyoruz’

Koç Holding yöneticisi: ‘Gezi’den beri tehdit ediliyoruz’

Fuat Avni’nin, muhalif medya ve bazı büyük şirketlere operasyon yapılacağı yönündeki paylaşımlarının yankısı sürerken, Koç Holding, Gezi olaylarından beri tehdit edildiklerini açıkladı.

Koç Holding yöneticisi: ‘Gezi’den beri tehdit ediliyoruz’
16px
24px
30.08.2015 12:57
ABONE OLgoogle
Twitter fenomeni Fuat Avni’nin, muhalif medya ve bazı büyük şirketlere operasyon yapılacağı yönündeki paylaşımlarının yankısı sürerken, Koç Holding, Gezi olaylarından beri tehdit edildiklerini açıkladı.

Bugün gazetesi, siyaset, akademi ve iş dünyasından bazı isimlere Fuat Avni’nin son paylaşımlarına ilişkin görüşlerini sordu.

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl, “Gezi olaylarından bu yana sürekli tehditler alıyoruz. Fuat Avni’nin tweetlerini de gördük. Patronlarla aramızda böyle şeyler hiç konuşulmuyor. Son derece soğukkanlı biçimde işlerimize devam ediyoruz” dedi.


1
AKP’nin 2007’de ana­ya­sa tas­la­ğı oluş­tur­mak için kur­du­ğu he­ye­tin baş­kan­lı­ğı­nı ya­pan ana­ya­sa hu­kuk­çu­su Prof. Dr. Er­gun Öz­bu­du­n ise, “Kor­kunç bir şey olur. Bir ka­bus se­nar­yo­su gi­bi. Mev­cut ku­sur­lu de­mok­ra­si­nin de ra­fa kalk­ma­sı an­la­mı­na ge­lir. Bu­na ih­ti­mal ver­mi­yo­rum” diye konuştu.
2
CHP’l Tekin: İzin vermeyiz
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “CHP’yi, MHP’yi, HDP’yi de, basını da kapatsınlar, oh ne güzel otomotikman oldun başkan kardeşim. Bunlar saçma sapan şeyler. CHP olarak biz bunlara izin vermeyiz” dedi.
3
Medya Etik Başkanı Halit Esendir ise, “Türkiye’de hukuka, anayasaya darbe yapıldı. Fuatavni’nin bu iddiaları medyaya sivil darbe yapılacağını gösteriyor. Medyayı sarayın emrine almak istiyorlar. Böyle bir şey umarım olmaz. Olursa Türkiye çok geri bir ülke haline gelir” dedi.
Polisin şiddetinden ve biber gazından kaçanlar Gezi Parkı’nın bitişiğindeki Koç Holding’e ait Divan Oteline sığınmıştı.  O dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan, göstericilerin Divan Oteli’ne sığınmasını eleştirmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde