‘Kız kardeşinin Roma gezisini kim karşıladı’

‘Kız kardeşinin Roma gezisini kim karşıladı’

Mahmut Tanal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

‘Kız kardeşinin Roma gezisini kim karşıladı’
16px
24px
08.12.2014 12:01
ABONE OLgoogle
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in cevaplaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

Çelik’e, Roma ziyareti sırasında yanında kız kardeşini de götürdüğü ve tüm masraflarının devlet tarafından karşılandığı iddialarını sordu.

Tanal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e şu soruları yöneltti:

“Bakanlığınız tarafından gerçekleştirilen Roma ziyaretindeki heyette kimler bulunmaktaydı? Bu kişilerden herhangi birisi ile akrabalığınız bulunmakta mıdır? Herhangi bir akrabanız heyette ise bu kişinin yol, konaklama ve sair masrafları nasıl karşılanmıştır? Bu heyet Roma’ya hangi vasıtalarla gitmiştir? Bu heyet Roma’da nerelerde ve kaç gün kalmıştır?  Bu heyet toplam ne kadar harcırah almıştır? Heyetteki her kişinin aldığı harcırah miktarı ne kadardır? Heyette kız kardeşiniz bulunmakta mıydı? Kız kardeşinizin heyette olma sebebi nedir? Kendisi Bakanlığınızda hangi pozisyonda çalışmaktadır? Bakanlığınızda çalışmıyor ise heyete nasıl dâhil olmuştur?”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde