Kişiye özel lüks denizaltı 2.7 Milyon Dolar

Kişiye özel lüks denizaltı 2.7 Milyon Dolar

US-based Nautilus Submarines & Diving Systems tarafından üretilen "VAS Submarine" 2.7 Milyon Dolar

Kişiye özel lüks denizaltı 2.7 Milyon Dolar
16px
24px
16.04.2010 17:17
ABONE OLgoogle

ABD firması Nautilus Submarines & Dalış Sistemleri Şirketi (US-based Nautilus Submarines & Diving Systems) tarafından üretilen kişiye özel küçük denizaltı 2,7 milyon dolara satışa sunuldu. 

     Veteknoloji.com internet sitesinde yer alan haberde, lüks uçak, yat, arabalar ve eşyanın yer aldığı JamesList.com internet sitesinde satışa sunulan VAS Submarine'in, kişiye özel bir denizaltı konumunda olduğu belirtildi. 

     İçinin lüks ekipmanlarla döşediği, bir lavabo, minibar, tam boy bir merdiven ve dijital ses ve görüntü sistemleriyle donatılmış olduğu dile getirilen denizaltının oturma odasındaki mercekli camları sayesinde denizin altındaki büyülü dünyanın seyredilebildiği kaydedildi. 

     Lüks denizaltının güvenliğinin de unutulmadığı, askeri savunma araçlarında kullanılan zırh teknolojisiyle kurşun geçirmezlik özelliğinin de araçta yerini aldığı ifade edildi. 

     Denizaltının ortalama 6 mil (12 kilometre) ve maksimum 10 mil (18,5 kilometre) hız yapabildiği, kesintisiz 4 gün boyunca su altında kalabilecek şekilde oksijen sağlama imkanının bulunduğu, ''Exclusive Lockout Feature'' özelliği sayesinde su altında kıvrak manevralar yapabildiği ve su üstüne çıkarak lüks bir yat gibi yüzebildiği ve çok daha kolay bir şekilde limana yanaşabildiği de bildirildi.

 

www.veteknoloji.com

"Exclusive Lockout Feature" özelliği sayesinde su altında kıvrak manevralar yapabiliyor. Yine bu özellik sayesinde su üstüne çıkarak, sanki lüks bir yat gibi süzülerek yüzebiliyor ve çok daha kolay bir şekilde limana yanaşabiliyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde