Kılıçdaroğlu öğle yemeğini sınırda yedi

Kılıçdaroğlu öğle yemeğini sınırda yedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, sınır bölgesini ziyaret etti

Kılıçdaroğlu öğle yemeğini sınırda yedi
16px
24px
02.07.2010 13:29
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, sınır bölgesini ziyareti sırasında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile sıfır noktasındaki karakolun askerleriyle birlikte öğle yemeği yediği bildirildi.

CHP Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, bir üstteğmen ile uzman çavuşun şehit olduğu, bir astsubay ile askerin yaralandığı Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü yakınlarında konuşlu komando taburunu ziyaret ettikten sonra sınır bölgesine ziyaretini sürdürdüğü bildirildi.
Kılıçdaroğlu'nun, Genel Sekreter ÖnderSav ile öğle yemeğini sıfır noktasındaki karakolun askerleriyle birlikte yediği belirtildi.

Yemeğe Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel ve Jandarma Asayiş Bölge Komutanının da katıldığı, Kılıçdaroğlu'nun yemekten sonra sınırın sıfır noktasında incelemelerde bulunduğu ve bilgi aldığı kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde