Kılıçdaroğlu'nun '100 Bin Dolar verene satacağım' dediği daireye kim talip oldu?

Kılıçdaroğlu'nun '100 Bin Dolar verene satacağım' dediği daireye kim talip oldu?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kızının Ataşehir’in göbeğindeki Adalar manzaralı rezidansını “100 bin dolara satarım” dedi. Rezidansın ilk talibi de Güneş Gazetesi oldu.

Kılıçdaroğlu'nun '100 Bin Dolar verene satacağım' dediği daireye kim talip oldu?
16px
24px
20.12.2017 07:51
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı NTV'de programında, Ataşehir’in göbeğinde yükselen Buz Rezidans’ın 17’nci katında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun sahip olduğu 87 numaralı ultralüks daireye ilişkin açıklamalarda bulundu.

100 BİN DOLARA SATACAĞIM 

Kılıçdaroğlu, BUZGATE skandalına konu olan kızının dairesinden sanki gecekonduymuş gibi bahsetti. Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüleyen Kılıçdaroğlu, ”Daireyi 100 bin dolar getirene vallahi satarım” diyerek rest çekti.

Bunun üzerine gazeteniz Güneş, 100 bin dolara satışa çıkarılan daireye talip oldu. Güneş Gazetesi, Kılıçdaroğlu’na “Güneş olarak biz o rezidansa talibiz. 100 bin doların hazır. Tut sözünü” çağrısında bulundu.

Şimdi kamuoyu “Kılıçdaroğlu 100 bin dolara satacak mı” diye soruyor. 

Buz Rezidans’ta, görevden uzaklaştırılan eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP İstanbul Milletvekili olan eşi Gamze İlgezi’nin 17 dairesi bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde