Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir traktörün önünde çektirdiği fotoğrafı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoşla basmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Tozdan, topraktan korkuyorsan orada ne işin var?
16px
24px
02.08.2019 08:32
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize'de vatandaşlara seslendi.

"Belediyecilikte 7 ilkeyi belediye başkanımız binaya asmış" diye sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu'nun, açıklamalarının devamında şunlar öne çıktı:

- 7 ilkeyi belediyeyi ziyaret eden kardeşlerimin okumasını rica ediyorum. O ilkelerden bir sapma olursa hemen uyarsınlar.

- Yeni bir siyaset anlayışını ülkeye getirmek istiyoruz. Kucaklayıcı, ayrıştırmayan bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Herkesin yaşam tarzına saygı duyan bir anlayış. CHP iktidara geldiğinde şunu şunu yapacak diye tehdit ediyorlar. Bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum hiçbir endişeniz olmasın.

- Herkese hesap verecek siyasetçi, kibirden uzak olacak, halkını, doğasını sevecek siyasetçi. Sizler derelerimize sahip çıktınız. Tüm Türkiye’ye örnek oldunuz. Sorsalar Türkiye’de çevresine en çok sahip çıkan ilçe neresi diye Fındıklı denir.

- Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoşla basmaz. Biz toprağa yalın ayak basarız. Yalın ayak gezeriz. Vücuttaki elektriği alır toprak. Bir de gidip galoşla fotoğraf çektirmiş. Allah kibirden insanı korusun.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde