Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İlker Başbuğ tepkisi...

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İlker Başbuğ tepkisi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "FETÖ'nün ordunun içinde yuvalanmasını sağlayanlar hangi şerefsizlerdi?" diyerek sert açıklamalar yaptı...

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İlker Başbuğ tepkisi...
16px
24px
13.02.2018 14:57
ABONE OLgoogle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "FETÖ'nün ordunun içinde yuvalanmasını sağlayanlar hangi şerefsizlerdi? Genelkurmay Başkanı'nı terörist diye hapse attılar. Devletin bütün sırlarına vakıf olan bir adamı terörist diye hangi şerefsizler hapse attılar. Kalkmış bana şereften namustan bahsediyor. Şeref ve namus yoksunu bir insan, şeref ve namustan söz edemez" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamarından satır başları:

Bize yönelik ahlaksız eleştiriler var o eleştirilerin tamamına adam gibi yanıt vereceğiz. 

OHAL bütün ağırlığıyla devam ediyor. 21. yüzyılda gazetecilerin eline kelepçe vurmak bir insanlık ayıbıdır. Bugün İstanbul Enis Berberoğlu yargılanıyor. Bekliyoruz nasıl bir karar çıkacak diye. Elde hiç bir somut belge yok. Bir merkezden alınan talimatla Enis Berberoğlu hapishanede. 

"SAVCILIK 'BELGELER SAHTE DEĞİL' DEDİ"

17 Aralık 2017'de grup toplantısında Man adası belgelerini açıklamıştım. Sahte diyorlardı. Recep Beye sormuştum kaçtı cevap vermedi sonra 'Tamamı sahte' dedi. Benim adım Recep Bey değil. Benim adım Kemal Kılıçdaroğlu. Sen herkesin oyuncağı ve maşası olursun biz kimsenin oyuncağı ve maşası olmayız. 5 Aralık'ta 'İlgili siyasi parti liderinin belge diye salldığı sahte kağıt' diyor. Verdik savcılığa. Savcı dedi ki belgeler aynı, bize verilen belgelerle MASAK'ın araştırdığı belgeler aynıdır. Ben şimdi Recep Beye soruyorum; İstifa edecek misin? Namusun şerefin haysiyetin varsa bir dakika o koltukta oturmazsın. Sahte diyordun. Seni destekleyen herkes sahte diyordu. Hiç birisinin sahte olmadığı çıktı ortaya. 1 sterline hangi şirketi sattın? Şerefin varsa cevap verirsin. Otur adam gibi cevap ver kaçak güreşme. Tabi kandırılıyor memleketi bu hale getiriyor ama memleketin bir de ekonomisi var.

"SEN KİM OLUYORSUN?"

Bağırıp çağırınca Kılıçdaroğlu geri adım atacak zannediyor. Sen kim oluyorsun? İşsizlikten insanlar kırılıyor. Kendisini yakan vatandaşla bunların ilgisi yok. Esnaf ziyareti yaptım koşa koşa gitmiş bu da esnafa. Beni takip et Erdoğan. Bu memlekette insanlar işsizlikten kendilerini yaktı. Kredi kartından dolayı vatandaşın borç yükü 5 milyar lira. 1 milyon 293 bin vatandaşımız bankalar tarafından borçlarını ödeyemedikleri için kara listeye alınmış durumda.

"ERDOĞAN HABERİ GÖRMEMİŞ"

Yeni Şafak gazetesi manşetten haber veriyor. 10 katrilyon lira bankalara faiz ödendi diyor. Yine dünkü Yeni Şafak haberi sürdürüyor. Kamu bankaların faizi özel bankaları geçti diyor. Biliyorum Erdoğan o haberi görmemiş. Görse faizleri CHP yükseltmiş diyecekti. Sen faiz lobisinin liderisin. Erdoğan'ı dinleyen diyecek ki CHP muhalefette. 15 yıldır sen memleketi yönetmiyor musun? Milletin kanını emdin. Tefecilere hizmet den bu iktidardır. Sevgili Erdoğan seni tefeciler de kandırıyor, yüksek faizlerle senden para alıyorlar. Çıkar bir KHK, de ki faiz sıfır olmuştur. Yapabilir mi? Yapamaz. İnsanda biraz ar damarı olur. Utanma duygusu olur. Sorunlu kim? CHP. Sevsinler senin CHP'ni. Sadece İstanbul'da 1 milyon üzerinde aileye su ve doğalgaz verilmiyor. Suyu kesilmiş. Bunların derdini kim dile getiriyor? Bizler getiriyoruz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde