Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım'a teklifte bulundu mu

Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım'a teklifte bulundu mu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a adaylık teklifi iddiasına cevap...

Kılıçdaroğlu, Aziz Yıldırım'a teklifte bulundu mu
16px
24px
05.11.2012 12:02
ABONE OLgoogle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Ekonomi Dazetecileri Derneği üyeleriyle buluştu. Kılıçdaroğlu, toplantıda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Açlık grevinde sorumlunun hükümet olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, 'Aziz Yıldırım'a milletvekilliği adaylığı teklifi' iddiasıyla ilgili ise 'Bu teklifi ilk kez duyuyorum' dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

Yıldırım'a teklif iddiası

Aziz Yıldırım’a milletvekilliği adaylığı teklifini ilk kez duyuyorum. Kendisini ziyaret ettim, uğradığı haksızlık nedeniyle geçmiş olsun dedim.

Açlık grevleri

İnsan bedeni üzerinden siyaset yapılmaz. Anadil konusunda görüşümüz belli. Ana dili herkes öğrenebilir. Ana dil konusunda Türkiye’nin hazır olmadığı kanısındayız.

Cezaevinde herhangi bir yurttaş hayatını kaybederse bunun sorumlusu Hükümettir. Hükümet sorumluluğunun farkında olmalıdır.

KOBİ'ler

KOBİ’ler ödedikleri vergi kadar krediyi sıfır faizle alacak. Projemiz bu KOBİ’lerle ilgili. İstihdam yaratacağız, kaçağı önleyeceğiz, kayıt dışı istihdamı önleyeceğiz, KOBİ’leri teşvik edeceğiz. Devlete de yükü yok.

Ülke ekonomisi

İzmir’deki söylemimle şimdiki söylemim arasında çelişki. Hiçbir zaman hiçbir yerde ‘Türkiye ekonomisi sağlamdır’ demedim. Rahat olabilirsiniz, ama ülkede huzur yoksa o paranın hiçbir anlamı yoktur

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde