Kiğılı'nın hayatında gördüğü iki büyük başkan

Kiğılı'nın hayatında gördüğü iki büyük başkan

Abdullah Kiğılı, geçmiş dönemlerde ticaret hayatında yaşanan zorluklara değinirken, "Ben hayatımda iki tane büyük başkan gördüm. Biri Turgut Özal, öbürü de Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Kiğılı'nın hayatında gördüğü iki büyük başkan
16px
24px
12.04.2014 14:21
ABONE OLgoogle
 Kiğılı Giyim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, geçmiş dönemlerde ticaret hayatında yaşanan zorluklara değinirken, "Ben hayatımda iki tane büyük başkan gördüm. Biri Turgut Özal, öbürü de Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

MÜSİAD tarafından yapılan açıklamaya göre 2014 yılından itibaren Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla, her bölgede yılda bir kez olmak üzere gerçekleştirilecek olan Bölgesel İş Geliştirme Toplantılarının ilki 1. Bölgede bulunan şubelerin üye firmalarının katılımıyla MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Kiğılı Giyim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ise, geçmiş dönemlerde ticaret hayatında yaşanan zorluklara değinirken, "Ben hayatımda iki tane büyük başkan gördüm. Biri Turgut Özal, öbürü de Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Kiğılı bu konuda şunları söyledi:

"Ben hayatımda iki büyük başkan gördüm, Türkiye'yi idare eden. Biri Turgut Özal, öbürü Recep Tayyip Erdoğan. 50 yıllık ticari hayatımda iki büyük başbakan gördük. Bütün ihtilalleri, muhtıraları gördüm. Her sabah bir bakanın çıkıp bir beyanat vermesiyle kurların, işlerin altüst olduğunu, her şeyin değiştiğini gördük, hepsini yaşadık. Çok şükür bugünlerde geriye dönüp baktığımızda Türkiye'nin gelişiminin çok büyük olduğunu görüyoruz."

Erkek hazır giyim sektörünün bugün gelmiş olduğu noktaya da değinen Kiğilı, "Avrupa'nın 1.,2., hatta 3. Sınıf markaları bile mateessüf geliyor. 20 yıl evvel fuarlara gittiğimde, yemin ediyorum yüzümüze kimse bakmazdı. 20 yıl 25 yıl evvel fuarlara gittiğimizde utanırdık. Kartvizitimizi çıkarıp gösterdiğimizde, bir bakıp "Made in Turkey' bunlar hırsız derlerdi. Şimdi benim Gebze'deki yerime haftada 3 gün Yabancı mal satmak için sıraya girmiş durumdalar" dedi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde