Kiğılı neden market ürünlerine girdiğini açıkladı

Kiğılı neden market ürünlerine girdiğini açıkladı

Türkiye’nin erkek giyim firmalarından Kiğılı, internet sitesi üzerinden bakliyattan tuvalet kâğıdına, ıslak mendilden bulgura kadar çok sayıda market ürünü satmasıyla ilgili açıklama yaptı

Kiğılı neden market ürünlerine girdiğini açıkladı
16px
24px
01.04.2020 12:11
ABONE OLgoogle

Türkiye'de hazır giyim firmalarından Kiğılı, online satış yaptığı resmi internet sitesinde “Market & Ev” kategorisi açarak hizmet vermeye başladı.

Kiğılı neden martket ürünlerine girdiklerini şöyle açıkladı:

Bu toprakların gücü birlik olmaktan gelir…

Sabrın, paylaşmanın ve dayanışmanın ülkemiz için ne kadar elzem olduğunun bilincindeyiz

İşte tam da bu yüzden harekete geçtik.

Kiğılı Ailesi olarak; evimizi ve lojistik gücümüzü, bu zor günlerde tüm üreticilerimizin ve milletimizin hizmetine açtık. Türkiye’nin evde bir eksiği kalmasın diye, Kigili.com’da ihtiyaç duyulan tüm ürünlere yer verme sorumluluğunu üstlendik.

Vatandaşlarımızı mağdur etmemek, Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticilerimize bir nebze nefes olmak adına başlattığımız bu çalışmayla evlerdeki ihtiyaç duyulan tüm temel malzemeler, tüketiciyle buluşuyor. 

82 yıl boyunca sürdürdüğümüz insan odaklı yaklaşımımızla; kimsenin bir eksiği kalmasın diyerek, #hayatevesığar ve #evdekal Türkiye” diyerek başlattığımız bu çalışmayla insanımızın yaşamını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde