Kıbrıs Türk Hava Yolları'nda sürpriz istifalar!

Kıbrıs Türk Hava Yolları'nda sürpriz istifalar!

KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Erol Atakan ile yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiler..

Kıbrıs Türk Hava Yolları'nda sürpriz istifalar!
16px
24px
20.05.2010 16:44
ABONE OLgoogle

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Atakan ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Zeki Karahanoğlu, Prof. Dr. Ferhat Erişir ve Barış Kökoğlu görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.
Erol Atakan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "hükümetin ve devletin ilgili kurullarının önünü açmak için bu kararın alındığı" belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:
"Kıbrıs Türk Hava Yolları'nda dokuz aydan bu yana arkadaşlarım ve çalışanlarla birlikte yürüttüğümüz özverili çalışmalarımız sonrasında gelinen aşama, bizleri yeni bir karar alma noktasına itmiştir. Gelinen aşamada hem hükümetin hem de devletimizin ilgili kurullarının önünü açmak maksadı yla, ben ve yönetim kurulunda bulunan Mehmet Zeki Karahanoğlu, Prof. Dr. Ferhat Erişir ve Barış Kökoğlu ile birlikte istifa etme kararı almış bulunmaktayız.

Bugünden itibaren, hem ülkenin hem de kurumun menfaatlerine olacak her türlü olaya bilgi ve birikimimizle katkı koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.
Büyük bir özveri ile kurumu ayakta tutmaya çalışan KTHY personeli yanında, her aşamada bizlere destek olan Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Sivil Havacılık Dairesi ve Türk Hava Yolları'na teşekkür ederiz."

KKTC bakanlar kurulu hafta sonu yaptığı olağanüstü toplantıda, mali kriz içindeki KTHY'nin yaşatılması için, şirkete ortak alınması kararını vermişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde