Kerim Rota olayından sonra Odeabank'a Genel Müdür bulunamıyor...

Kerim Rota olayından sonra Odeabank'a Genel Müdür bulunamıyor...

Odeabank, Genel Müdür Hüseyin Özkaya'nın yıl sonunda iş sözleşmesinin sona ermesinin üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Ama yeni bir genel müdür bulunamadı...

Kerim Rota olayından sonra Odeabank'a Genel Müdür bulunamıyor...
16px
24px
19.02.2018 12:11
ABONE OLgoogle

Lübnanlı Bank Audi'nin Türkiye iştiraki Odeabank'ın Genel Müdürü (CEO) Hüseyin Özkaya'nın ayrılmasının üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Banka hala bir genel müdür atayamadı. 

Odeabank'ın başına getirilmesi planlanan Akbank Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota'nın BDDK tarafından onay vermemesi üzerine şimdi kimse bankaya genel müdür olmak istemiyor. 

Akbank’ta fon yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışan Kerim Rota, Odeabank’ın hissedarından bankaya genel müdürü olarak gelmesi konusunda teklif alınca görevinden istifa etmişti. Ancak BDDK, Kerim Rota'nın Genel Müdürlüğüne onay vermeyince mağdur olmuştu.   Akbank'tan istifa etmişti! Odeabank'a atanamayan Genel Müdürün hikâyesi

Bu yaşananları gören finans sektörünün deneyimli isimleri Kerim Rota'nın durumuna düşmemek için Odeabank'a sıcak bakmadığı söyleniyor..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde