Kendi kendisini karantinaya alan Cumhurbaşkanı kim?

Kendi kendisini karantinaya alan Cumhurbaşkanı kim?

Bir süre önce bir grup öğrenciyi kabul eden Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, çocukların okul arkadaşlarından birinde koronavirüsün görülmesiyle birlikte önleyici bir tedbir olarak kendisini karantinaya aldı.

Kendi kendisini karantinaya alan Cumhurbaşkanı kim?
16px
24px
09.03.2020 15:48
ABONE OLgoogle

Portekiz Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nden yapılan açıklamada, 71 yaşındaki Cumhurbaşkanı Sousa tüm kamu faaliyetlerini iptal ettiği ve evde kalacağı belirtildi.

?Sousa kısa bir süre önce bir grup öğrenciyi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etmiş ancak daha sonra çocukların okul arkadaşlarından birinde koronavirüs tespit edilmişti.

Cumhurbaşkanı'nın herhangi bir belirti göstermediği belirtilen açıklamada, koronavirüs tespit edilen öğrencinin Sousa’nın ziyaret ettiği grubun içinde yer almadığı ifade edildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Sousa’nın 'evden çalışmaya devam ederken, önleyici tedbirler almakta örnek teşkil etmek için kendisini karantinaya aldığı’ belirtildi.

"Sousa’nın öğrencilerle fotoğraf çektirdiği halde kimseyle el sıkışmadı" ifadelerine de yer verildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde