Kendi fotoğrafı için gazeteci azarlıyordu

Kendi fotoğrafı için gazeteci azarlıyordu

Akdoğan, bir zamanlar kartaldı. Dün bir gazeteci, Akdoğan’la ilgili anısını anlattı:

Kendi fotoğrafı için gazeteci azarlıyordu
16px
24px
25.05.2016 13:29
ABONE OLgoogle
Bir dönem, AKP’nin ve Erdoğan’ın en yakın adamı olan Yalçın Akdoğan önce MKYK’ya alınmadı. Dün de bakan olamadı. Nedense gözden çok ve çabuk düştü Akdoğan. Oysa aynı Akdoğan, bir zamanlar kartaldı. Dün bir gazeteci, Akdoğan’la ilgili anısını anlattı:

“Çalıştığım gazetede, bir gece Yalçın Akdoğan’ın bir fotoğrafını kullandık. Sabah yayın yönetmeni yanına çağırdı. ‘Bu fotoğrafı nerden buldun kardeşim’ diye sert çıktı. Çekeni de, kullananı da atacak gibiydi. Araştırdık, fotoğraf ajansın çıktı. Bu fotoğraf bir daha bu gazetede kullanılmayacak, arşivden de silin dedi.

Meğer Yalçın Akdoğan önce Ankara’yı, sonra İstanbul’u arayıp ağır fırça atmış. Kendi fotoğrafı yüzünden gazeteciler işinden olacaktı.” Şimdi arkadaşımızın sakladığı fotoğrafı tekrar yayımlıyoruz. Sayın Akdoğan, Yayın Yönetmenimizi de, Ankara temsilcimizi de arayabilir. İsterse ombudsmanımız da var.



Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde