Kenan İmirzalıoğlu gözünü Bodrum'a dikti

Kenan İmirzalıoğlu gözünü Bodrum'a dikti

İstanbul Tarlabaşı, Balat, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata’da eski binaları alıp restore ettiren ve butik otele çeviren Kenan İmirzalıoğlu’nun gözü şimdi de yazlık yerlerde…

Kenan İmirzalıoğlu gözünü Bodrum'a dikti
16px
24px
05.07.2014 07:25
ABONE OLgoogle
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul’da 200 dairesi olan şarkıcı Emrah gibi gayrimenkul yatırımında sınır tanımıyor.

Yıllardır dizi ve reklam filmlerinden kazandığını gayrimenkule yatırarak değerlendiren İmirzalıoğlu, İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'daki eski binaları satın alıp restore etmeyi, ardından da otel olarak hizmete sokmayı tercih ediyor.

 Son olarak Balat ve Karaköy’de tarihi bina aldığı öğrenilen İmirzalıoğlu, gözünü şimdi de yazlık yerlere dikti. İstanbul’daki işlerini tamamladıktan sonra Çeşme ve Bodrum’a gidecek olan oyuncu, hem tatil yapacak hem de otel yapmak için bina bakacak.

HEM TATİL HEM İŞ

Gayrimenkul kralı olan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıllarda da Los Angeles’tan bir daire satın almıştı. Rol aldığı Karadayı dizisi yeni sezonda da devam edecek olan İmirzalıoğlu’nun 60 bin lira olan bölüm başı ücretine zam yaptığı  öğrenildi.

Son oynadığı Osman Sınav’ın  ‘Uzun Hikaye’ filminden 1.6 milyon lira kazanan İmirzalıoğlu, reklam yüzü olduğu Kip firmasından da 2 milyon lira almıştı. Bugün
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde