Kempinski, Batum'da otel açıyor

Kempinski, Batum'da otel açıyor

Kempinski Otelleri Gürcistan’da imzaladığı yeni proje ile Doğu Avrupa portföyünü genişletiyor

Kempinski, Batum'da otel açıyor
16px
24px
07.02.2011 15:50
ABONE OLgoogle

Gürcistan, Batum’da Kempinski’nin yöneteceği eşsiz beş yıldızlı mülk 2012’de açılacak
İstanbul, 7 Şubat, 2011; Kempinski Otelleri önemli bir Doğu Avrupa destinasyonu olan  Batum'da bir mülkle yönetim anlaşması imzalayarak Doğu Avrupa portföyünü daha da güçlendiriyor. Gürcistan'ın güneybatı bölgesinde bulunan Batum, iklimi, beyaz kum sahilleri ve çift tarafı ağaçlı kordonları ile çekici bir destinasyon.
 
Kempinski Otelleri’nin Avrupa Bölge Başkanı Gianni van Daalen, “Kempinski Hotel Batum, iş ve tatil amaçlı yabancı gezgin akışını hızlandıraracağı bölgenin incisi olacak. Kilit destinasyonlarda seçiçi bir büyüme ve Kempinski portföyüne emsalsiz mülkler kazandırma yönündeki gelişme stratejimizin izinde giden bu yeni mülkün sözleşmesini imzalamış olmaktan gurur duyuyoruz,” dedi.
 
Mülkün sahibi GIMG şirketinin Genel Direktörü Teimuraz Gamtsemlidze ise, “Gürcistan’ın popüler tatil beldelerinden Batum, bölgeye bol miktarda turizm akışı sağlamakta. Beş yıldızlı otel yönetmekte deneyimli, aynı zamanda destinasyonun biricikliğine saygı duyma geleneğine sahip köklü bir lüks otel yönetim şirketi ile anlaşma imzalamış olmaktan mutluyuz,” diye ekledi.

Batum 2012, Gürcistan’ın Batum kentinde çok önemli bir noktada açılacak bir Kempinski mülkünün açıldığı yıl olacak. Karadeniz kıyısında bulunan Batum, astropikal iklimi, kaplıcalarının çeşitliliği ve kumarhanelerin kurulması ile daha da gelişmeye açık, popüler bir tatil destinasyonu.  Yeni Kempinski oteli tüm turistik cazibe ve iş merkezlerine yakın bir noktada konumlanmış. 
 
Kempinski Hotel Batumi Georgia, çoğu, kentin en önemli noktalarının birinden muhteşem manzaralar sunan  250 oda ve süitiyle modern bir mimari tasarıma sahip olacak. Bu çok amaçlı yapı misafirlerine bir tatil otelinden beklenen tüm olanakları sağlarken aynı zamanda servisli rezidans, spa ve kumarhane gibi üniteleriyle daha fazlasını da sunuyor olacak. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde