Kemal Gülman, mallarını eşinin üzerine yaptı, zor durumda!

Kemal Gülman, mallarını eşinin üzerine yaptı, zor durumda!

Çocuklarına servet bırakmamak için mallarını eşinin üzerine geçirdi. Ayrılığı hesap etmedi...

Kemal Gülman, mallarını eşinin üzerine yaptı, zor durumda!
16px
24px
01.08.2013 14:52
ABONE OLgoogle

Gülman çiftinin, 'sır perdesini' yakın dostu araladı: Kemal cimridir. İlk iki eşinden büyük darbe yedi. Çocuklarına servet bırakmamak için mallarını eşinin üzerine geçirdi. Ayrılığı hesap etmedi...
 
Cemiyet hayatı, Kemal-Feryal Gülman çiftinin ayrılığı ve sonrasında gelişen olaylarla şok üstüne şok yaşadı. Son bombayı ise Gülman çiftine çok yakın olan bir "dost" patlattı. Aile dostu, Gülman'ın (81) daha önceki 2 evliliğinden olan 4 çocuğuna servet bırakmamak için mallarının yarısını çok güvendiği eşinin üzerine geçirdiğini ancak "ayrılığı" hiç hesap etmediğini iddia etti. F

ilmleri aratmayan ihanet süreci, Kemal Bey'in gönlünü 22'lik genç kıza kaptırmasıyla start aldı. İhaneti öğrenen 21 yıllık eşi Feryal Gülman, 200 milyon liralık boşanma davası açtı. İhanetle sarsılan Feryal Hanım'ın da eşini tanınmış bir işadamıyla aldattığı öne sürüldü.

'FERYAL'DEN ŞÜPHELENDİ'

Gözler ise Gülman çiftine çok yakın bir dosta çevrildi. O isim, çiftin 21 yıllık bilinmeyenlerini anlattı: "Kemal Gülman taş ticaretinden, factoringe kadar çok kazançlı işler yaptı. Çok cimridir. Hayatında 1 lira bahşiş vermedi. İlk iki karısı kendisini aldattı. Bu nedenle 4 çocuğuna servet bırakmak istemedi. Bebek'teki köşkü ve Ulus'taki çok sayıda daireyi şirket adına aldı. Hisselerini Feryal Hanım'ın üzerine yaptı. Birçok şirketinde de eşini ortak gösterdi. Bu nedenle mal varlığının yarısı eşinin üzerine geçti. Son dönemde Feryal'den şüphelendi. Benden dedektif bulmamı istedi. 'Dile düşersin' deyince vazgeçti."

21 YILIN KAZANANI FERYAL

İlk 2 eşi tarafından aldatılan ve bunu çok acımasız bir şekilde öğrenen Kemal, Feryal'e çok güvendi. Piyasadan yıllar içinde topladığı paraları şimdi Feryal'in cebini doldurdu.

Mevlüt Tezel/Takvim

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde