Kemal Gülman'dan eşine şok suçlama: 21 yıldır paramın peşinde

Kemal Gülman'dan eşine şok suçlama: 21 yıldır paramın peşinde

Kemal Gülman, kendisine 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman'a davayla karşılık verdi.

Kemal Gülman'dan eşine şok suçlama: 21 yıldır paramın peşinde
16px
24px
25.09.2013 13:14
ABONE OLgoogle

Sosyetik çift Feryal-Kemal Gülman arasında dava kılıçları çekildi. Feryal hanım, 'Akıl sağlığı yerinde değil' diyerek 200 milyon liralık boşanma davası açtı. Kemal bey de, 500 bin lira tazminat istedi
 
Bir dönem sosyetik davetlerde birlikte boy gösteren Gülman çiftini artık mahkeme koridorları buluşturacak. Gülman Grup'un patronu Kemal Gülman ile eşi Feryal Gülman arasında dava savaşı yaşanıyor. Kemal Gülman, kendisine 200 milyon liralık boşanma davası açan Feryal Gülman'a davayla karşılık verdi.

'ESAS KUSURLU OLAN KENDİSİ'

Kemal Gülman, "Malvarlığımı üstüne geçirme planını gerçekleştiremeyen Feryal, amacına ulaşmak için boşanma ve mal paylaşımı davası açarak fahiş talepte bulunmuştur. Benim çocuk yaşta birisiyle birlikte olduğum iftirası ile akıl sağlığımın yerinde olmadığı iddiasını ortaya atan Feryal'den 500 bin liranın tahsilini istiyoruz" dedi. Kemal Gülman'ın avukatı Haluk Burcuoğlu, evlilik sürecinde esas kusurlu olanın Feryal Gülman olduğunu belirtti.

ÇOCUKLAR İDDİAYA YANAŞMADI

Cevap ve karşı dava dilekçesindeki iddialara göre Feryal Gülman, son zamanlarda evlenmeden önce edindiği tüm malvarlığını üstüne geçirme hevesine kapıldı. Yüklü harcamalar yapan Feryal Gülman, dava açmadan son 6 ay içinde çocuklarıyla konuşarak Kemal Gülman'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını, fiilen ehliyetinin sonlandırılması için dava açmaları gerektiğini anlattı. Ancak çocuklar buna karşı çıktı. Dava dilekçesinde, "Tarafların boşanmalarına, boşanmanın kesinleştiği tarihten itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte 500 bin lira manevi tazminatın davalıdan tahsiline karar verilmesini istiyoruz " denildi.

DAVETLERDE BOY GÖSTERİYOR

Kemal Gülman'ın dava dilekçesinde Feryal Gülman'a yönelik eleştirileri dikkat çekti. Feryal hanımın eşini haksız ve acımasız bir şekilde çocuk yaşta bir bayanla birlikte olmakla suçladığı ifade edilen dilekçede, "Bu asılsız iddiasını basına servis ederek Kemal Gülman'ın ticari itibarını ciddi derecede zedeledi" denildi. Ayrıca Feryal Gülman'ın zamanının tamamını sosyal paylaşım sitelerinde, davetlerde ve açılışlarda geçirdiği, her gün en az 3 davete katıldığı, kocasını ihmal ettiği belirtildi.

 ZİNAYLADA SUÇLADI

 Feryal Gülman, geçtiğimiz Temmuz ayında 21 yıllık eşi Kemal Gülman'a kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma ve zina davası açmıştı. Eşinin 22 yaşındaki T.B. ile ilişki yaşadığını ileri süren Feryal Gülman, oğlu ve kendisi için aylık 225 bin lira nafaka ve toplam 200 milyon lira maddi-manevi tazminat istemişti. İddiaları yalanlayan Kemal Gülman ise Feryal hanımın davranışları nedeniyle aralarında isteksizlik oluştuğunu iddia etti.

Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde