Kemal Gülman'a mahkemeden şok haber!

Kemal Gülman'a mahkemeden şok haber!

İşadamı Kemal Gülman, Tuluğ Tuğçe Bolverdi'nin eşi Feryal Gülman'la boşanma davasında aleyhine tanıklık yapacağını söyleyip kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu.

Kemal Gülman'a mahkemeden şok haber!
16px
24px
18.06.2015 04:40
ABONE OLgoogle
İşadamı Kemal Gülman, Tuluğ Tuğçe Bolverdi'nin eşi Feryal Gülman'la boşanma davasında aleyhine tanıklık yapacağını söyleyip kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Savcılık, Bolverdi'yi suçsuz buldu

Türkiye'nin sayılı zenginlerinden işadamı Kemal Gülman'ın, eşi Feryal Gülman ile boşanma davasında karşı taraf lehine şahitlik yapacağı şantajıyla kendisinden para istediğini belirterek savcılığa verdiği Tuluğ Tuğçe Bolverdi; suçsuz bulundu. Kemal Gülman'ın Tuluğ Tuğçe Bolverdi ve babası hakkında yaklaşık bir yıl önce yaptığı şantaj şikayeti hakkında takipsizlik kararı verildi. 

DİLEKÇEDE AĞIR İTHAMLAR 

Kemal Gülman, şikayet dilekçesine göre; Tuluğ Tuğçe Bolverdi ile Liv Hospital isimli hastanede tedavi olduğu sırada tanıştı. Hastanede kayıt, karşılama ve kabul işlemleri görevlisi olarak çalışan Bolverdi, ünlü işadamına yakınlık gösterdi ve ikili arasında bir tanışıklık oluştu.

Daha sonra bir gün Bolverdi, Kemal Gülman'ı arayarak işten ayrıldığını, yeni iş bulması için kendisine yardımcı olmasını istedi. Tam da bu sıralarda eşi Feryal Gülman'ın kendisine boşanma davası açtığını, dilekçesinde de Tuluğ Tuğçe Bolverdi ile ilişki yaşadığını iddia ettiğini kaydeden Gülman, bu sebeple ruh ve beden sağlığının bozulduğunu ileri sürdü. 

'ŞANTAJ YAPTILAR' DEDİ 

Bolverdi ile aşk yaşadığı iddialarının basında yer alması üzerine kendisini arayıp adının magazin basınına konu edilerek yıpratıldığını söylediğini ve para istediğini kaydeden Gülman; genç kadına kendisini bir daha aramamasını söylediğini belirtti. Ancak buna rağmen babası Erdal Bolverdi ile avukatı Güley Eriman'ın yaptıkları görüşmede; önce 1 milyon 500 bin, ardından da 600 bin lira istediklerini, bu parayı vermedikleri takdirde Feryal Gülman'ın lehine aile mahkemesindeki boşanma davasında tanıklık yapacaklarını söylediklerini ileri sürdü.

Boşanma davası açıldıktan sekiz-dokuz ay sonra Bolverdi'nin kendisi ile ilişki yaşadığına dair noter tasdikli beyanını mahkemeye sunduğunu kaydeden Kemal Gülman; tüm bu olaylar birlikte değerlendirildiğinde şantaj suçunun oluştuğunu söyleyip Tuluğ Tuğçe ve babası Erdal Bolverdi hakkında dava açılmasını talep etti. 

ŞANTAJ YOK, SULH ARAYIŞI VAR 

Titiz bir soruşturma yürüten savcılık; müştekinin olayda şantaj iddiasına ilişkin olarak gösterdiği tek tanık beyanının kendi avukatına ait olduğunu, şüphelilerin suçlamayı kabul etmedikleri gibi şahit olarak gösterdikleri Müslüm Karataş'ın ise şantaj iddialarını yalanladığını belirledi.

Savcılık, şikayet hakkında takipsizlik kararı verdi. Tuluğ Tuğçe Bolverdi ve babasının, Kemal Gülman aleyhine açacakları tazminat davası öncesinde Gülman'ın avukatı ile sulh olma yolunu aramalarında yasaya aykırı yön bulunmadığı gibi aksine yargı yoluna başvurmadan uzlaşma ile anlaşmazlığın giderilmesinin çağdaş hukuk kurallarına uygun olduğu, Gülman ve avukatının sulh görüşmesinde kullanılan cümleleri şantaj olarak algılayıp şikayetçi olduklarının tespit edildiğini kaydetti. Takipsizlik kararında şantaj davası açılmasını gerektirecek yasal delil olmadığı belirtildi. 
Dilek Yaman/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde