Kemal Gülman'a bir şok daha

Kemal Gülman'a bir şok daha

Sosyetenin en ünlü çiftiydi. Ancak bir ihanet iddiası davetlerin vazgeçilmezi olan çifti, adliye koridorlarına taşıdı.

Kemal Gülman'a bir şok daha
16px
24px
07.09.2013 06:58
ABONE OLgoogle

Sosyetenin en ünlü çiftiydi. Ancak bir ihanet iddiası davetlerin vazgeçilmezi olan çifti, adliye koridorlarına taşıdı. 81 yaşındaki Kemal Gülman'ın 21 yaşındaki genç bir kızla aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Feryal Gülman (49) ihanet iddialarının ardından 200 milyon TL'lik boşanma davası açtı!

BORCU ÇOK FAZLA

Herkes bu iddiayı konuşurken, ünlü ailenin yakın dostu TAKVİM'e önemli açıklamalarda bulundu. Söz konusu dost, "Kemal Bey'in yüklü miktarda borcu var. Ödememek için servetini eşine aktarmaya çalışıyor. İhanet iddiaları hem senaryo" dedi. Bu gelişmeden sonra Maliye, Gülman'ın inşaat, turizm, mücevherat ve factoring şirketlerini incelemeye aldı. İşte Kemal Gülman önceki gün saat 15.07 sularında avukatı ile birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Rahat tavırları ile dikkati çeken Gülman, gazetecilerin, "Neden buradasınız" şeklindeki sorusuna, "Ben de bilmiyorum" şeklinde kısa bir cevap verdi. Ardından 1 saat ifadesi alındı. Ancak Gülman'a bir şok daha geldi.

KORKMAZ YİĞİT DE VAR

Salih Alparslan adlı bir kişi ünlü işadamı hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasında bulundu. Bunun üzerine Gülman, "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Aynı soruşturma kapsamında işadamı Korkmaz Yiğit'in de aralarında bulunduğu 25 şüpheli, önümüzdeki günlerde Emniyet'te ifade verecek. Olayın ilginç yönü ise birbirleri hakkında çok sayıda dava açan Gülman ile Yiğit'in ilk kez aynı davada, aynı sıfatla yer almaları oldu.

PLANI 'BİR DOST' ANLATMIŞTI

Takvim bundan 2 hafta önce aldığı bilgiler ile sosyetik boşanmanın aslında bir plan olduğunu öğrenmişti. Kemal Gülman'ın TAKVİM'e konuşan dostu "Başta TMSF olmak üzere çok sayıda kişi ve kuruluş Kemal Gülman'dan alacaklı. Bu nedenle Gülman eşi üzerinden mal kaçırıyor" demişti.

GÜLMAN 200 MİLYON LİRA İSTİYOR

Boşanma hamlesi Feryal Gülman'dan geldi. Sosyetik güzel, 81'lik eşinin kendisini genç bir kızla aldattığını söyledi. Eşine 100 milyon maddi, 100 milyon da manevi olmak üzere 200 milyon TL tazminat davası açtı. Aylık nafaka talebi ise aylık 200 bin TL.

Mevlüt Yüksel/Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde