Kelepir fiyata satılık banka

Kelepir fiyata satılık banka

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün yüzde 94.4 oranındaki hissesini yeniden satışa çıkardı.

Kelepir fiyata satılık banka
16px
24px
24.11.2015 06:44
ABONE OLgoogle
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün yüzde 94.4 oranındaki hissesini 60 milyon dolar muhammen bedel üzerinden yeniden satışa çıkardı.

Resmi gazete’nin 21 Kasım tarihli sayısında yer alan ilana göre, önyeterlilik incelemesi için gerekli belgelerin en geç 17 Şubat 2016 tarihine kadar Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu’na teslim edilmesi gerekiyor.

Önyeterliliği geçen katılımcılar, en geç 22 Şubat 2016 tarihine kadar ihale ile ilgili tekliflerini verecekler. İhale 23 Şubat 2016’da TMSF’nin İstanbul/ Büyükdere’deki adresinde yapılacak. 

Önyeterliliği geçen katılımcıların, ayrıca ihaleye katılabilmek için 6 milyon dolar nakit teminat ödemesi yapması da gerekiyor. İhaleye, ancak kendisi ve ortakları bankacılık kanunu ile ilgili mevzuat hükümlerinde belirtilen şartlara haiz anonim şirketler katılabilecek. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde