Kayyumun yaptırdığı saray yavrusu odanın görüntüleri ortaya çıktı!

Kayyumun yaptırdığı saray yavrusu odanın görüntüleri ortaya çıktı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, kayyum yönetiminde halkın parasının nasıl kullanıldığını gözler önüne seren bir paylaşımda bulundu.

Kayyumun yaptırdığı saray yavrusu odanın görüntüleri ortaya çıktı!
16px
24px
16.04.2019 21:12
ABONE OLgoogle

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı, kayyum yönetiminde halkın parasının nasıl kullanıldığını gözler önüne seren bir paylaşım yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’nın talan ve israfın göstergesi olarak nitelediği odada birçok değişiklik yapıldığı belirtiliyor. Videoda Atilla’nın kendisine özel bir banyo yaptırdığı anlaşılıyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra görev alınan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı yerine kayyum olarak Cumali Atilla atanmıştı. 31 Mart yerel seçiminde HDP’li Mızraklı yüzde 62.93 oy almıştı. AKP’nin adayı Atilla ise yüzde 30.99 oy alarak seçimini kaybetmişti.

Mızraklı'nın "Bakın Bakın! Halkın parası ile kendilerine saraylar yapmışlar... Bütün israf ve şatafatlarını halka tek tek göstereceğiz. Yorum sizin..." notuyla paylaştığı görüntüler şöyle:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde