Kayyım televizyonu batırdı, 80 kişiyi işten attı

Kayyım televizyonu batırdı, 80 kişiyi işten attı

Seçimlere 3 gün kala İpek Medya Grubu'na polis zoruyla el konulmasının ardından atanan kayyımlar medya grubunun yayın organlarını adeta çökertiyor.

Kayyım televizyonu batırdı, 80 kişiyi işten attı
16px
24px
18.11.2015 06:49
ABONE OLgoogle
Atandıktan hemen sonra Bugün ve Millet gazetesinde 73 kişinin işine son veren kayyım, yayın politikası ile gazetelerin tirajlarının, televizyonların reytinglerinin düşmesine sebep oldu.

Millet Gazetesi'nin 47 bin 600 olan tirajı 15 bine düştü. Bugün'ün tirajı ise 104 binden 5 bin 600'e kadar geriledi. Bugün TV'nin izlenme oranı ise kayyım öncesi haber kanalları arasında ilk üçte yer alırken şimdi dibe vurdu. İpek Medya'ya hukuksuz olarak atanan kayyım ise dün Kanaltürk TV'deki bütün programların bitirilmesine karar verdi.

Kanalda çalışan 80 kişinin de işten çıkarıldığı iddia edildi. Böylece Bugün ve Millet gazetesi ile birlikte Kanaltürk'ten işten çıkarılanların sayısı 153'e ulaştı.

PROGRAM YAPANLAR TWİTTER'DAN VEDA ETTİ

Kanaltürk'te 2007 yılından bu yana hafta içi her sabah izleyici karşısına çıkan ‘2. Sayfa' ekibi yayına son verme haberini Twitter'dan duyurdu. “8,5 yıldır huzurla, zevkle çalıştığımız @Kanalturk maceramız bugün sona erdi. Emek veren ve izleyen herkese teşekkür ederiz. Görüşmek üzere.” denildi.

Sunuculuğunu Derya Baykal'ın üstlendiği ‘Derya'nın Dünyası' da dün son kez ekrana geldi. Öte yandan kayyıma devredilen Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digiturk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV'den çıkarılmasının ardından, dün de kanallar Türksat'tan çıkarıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde