Kayserispor'un kurtarılmasını eski bakan mı istedi! Erciyes Anadolu Holding’den Kayserispor için dikkat çeken ilan!

Kayserispor'un kurtarılmasını eski bakan mı istedi! Erciyes Anadolu Holding’den Kayserispor için dikkat çeken ilan!

FETÖ'den TMSF'ye geçen eski ismi Boydak Holding olan Erciyes Anadolu Holding’in, Hürriyet gazetesine verdiği tam sayfa ilan dikkat çekti.

Kayserispor'un kurtarılmasını eski bakan mı istedi! Erciyes Anadolu Holding’den Kayserispor için dikkat çeken ilan!
16px
24px
01.08.2020 18:46
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, küme düşmenin kaldırıldığını açıklamış, MKE Ankaragücü, Hes Kablo Kayserispor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor, gelecek sezonda da Süper Lig'de mücadele edeceği kesinleşmişti.

Halbuki geçen yıl Mayıs ayında 2021-2022 sezonu için Nihat Özdemir, “BB Erzurumspor'dan Süper Lig'in gelecek yıl 20 takımlı olması konusunda talep geldi ama bu çok zor. Bizim böyle bir düşüncemiz yok. Sezon başında açıklanmadan sezon sonunda böyle bir karar alırsanız bunu dünyaya anlatamazsınız” ifadelerini kullanmıştı.  

Ancak, AKP Kayseri Eski Milletvekili,  65. Hükûmette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev alan ve Kayserispor Eski Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, 13 Nisan’da TV Kayseri’de çıktığı programda, “küme düşme kaldırılsın lig böyle tamamlansın Süper Lig 20 takımla oynansın” ifadelerini kullanılmıştı.

Nihat Özdemir’in “dünyaya anlatamazsınız” dediği değişikliğe AKP Genel Başkan Yardımcısının açıklamasının ardından gelen süreçte Kayserispor’un küme düşmesiyle ligde düşmenin kaldırılması düzenlemenin Kayserispor için yapıldığı sorularını akıllara getirdi. Büyük ekonomik sorunlarla uğraşan Kayserispor kulübü düşmesi halinde iflas açıklama tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktı.

HÜRRİYET’TE DİKKAT ÇEKEN İLAN

Kayserispor'la ilgili tartışmaların devam ettiği süreçte, FETÖ'den TMSF'ye geçen eski ismi Boydak Holding olan Erciyes Anadolu Holding’in, Hürriyet gazetesine verdiği tam sayfa ilan dikkat çekti.

“Süper Lige Devam” başlıklı reklamda, Kayserispor’un Süper lige devam etmesinden dolayı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür edildi. Reklamda, Kayserili birçok firmanın logosu da yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde