Kayseri bu sorunun yanıtını arıyor

Kayseri bu sorunun yanıtını arıyor

Kayseri’de yapılacak mitinge Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılması bekleniyor.

Kayseri bu sorunun yanıtını arıyor
16px
24px
27.02.2017 16:23
ABONE OLgoogle

AKP Başkanlık kampanyası için startı verdi. Başbakan Binali Yıldırım’ın 47 ilde miting yapacağı belirtilirken, 5 ilde de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ortak miting yapılacağı ifade ediliyor.

Kayserihaber sitesinden Reyhan Öztemir’in haberindeki iddiasına göre, Kayseri’de yapılacak mitinge Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılması bekleniyor.

Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül sürprizi

Haberin devamı şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´ın “Açılış Programı” çerçevesinde İstanbul, Ankara, Kayseri, Diyarbakır ve Çanakkale´de ortak miting yapacakları öğrenildi.

Çanakkale´de yapılacak miting 18 Martta gerçekleşecek.Bu miting öncesinde 2023 metre uzunluğunda yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü´nün temeli atılacak. Mitinge MHP lideri Devlet Bahçeli´nin de katılması bekleniyor.

Bu arada Kayseri´de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın birlikte katılacağı mitinge dönüşecek açılışa 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün de davet edileceği öğrenildi.

Erdoğan,Gül ve Yıldırım son olarak 4 Kasım´da Abdullah Gül Müzesi´nin açılışı dolayısıyla Kayseri´de bir araya gelmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde