Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Cemal Kaşıkçı ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Geçen haftadan beri kayıp olan Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı..

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı
16px
24px
09.10.2018 07:59
ABONE OLgoogle

Washington Post gazetesi, üzerinde Türkçe ibareler bulunan bir görüntüyü okuyucularına, "Kaşıkçı'nın son görüntüsü" olarak paylaştı.

Evlenmek için gerekli olan belgeleri almak üzere geçen hafta Suudi Arabistan’n İstanbul’daki Başkonsolosluğu’na giden muhalif Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın son görüntüsü ortaya çıktı.

Köşe yazarlığı yaptığı Washinton Post gazetesinin yayınladığı görüntülerde Kaşıkçı 2 Ekim 2018, saat 13:14 sularında konsolosluk binasına girerken görülüyor.

Washington Post’un ele geçirdiği görüntülerin altında, “Soruşturmayla yakından ilgili ve sorumlu biri bu görüntüyü paylaştı.

O kişi, bu görüntünün başkonsolsoluk kapısından girerken çekilen görüntünün Kaşıkçı’nın son görüntüsü olduğunu söyledi” ifadesini kullandı.

Gazete fotoğrafın ham halini paylaşırken, üzerinde Türkçe olarak, “Cemil Kaşıkçı Başkonsolosluğa girer” ifadesi dikkat çekiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde